Smukke blomsterbuketter til en du holder af

  • af
Smukke blomsterbuketter til en du holder af

Blomster er blevet et tegn på kærlighed og affektion, og har været det i århundreder. Man giver blomster til nogen man holder af, og det er en tradition og en gestus, som er langt fra at dø ud. Her kan du læse mere om at give smukke blomsterbuketter til en du holder af.  

Blomster har sit helt eget sprog  

Blomsterbuketter taler kærlighedens sprog. Vi kan udtrykke ting med blomster, sm vi finder svært at italesætte virkeligheden. Uanset om det er en buket der siger ‘kondolerer’ eller ‘jeg elsker dig’, så er de begge et tydeligt udtryk for kærlighed.  

I gamle dage fokuserede man meget på blomsternes sprog og gav forskellige blomster forskellig betydning. Både i buketter, men også i forbindelse med beklædning. Før i tiden, da mænd gik i en form for jakkesæt, havde man altid en blomst i sit knappehul. Dette er en tradition, der kun har overlevet til bryllupper og mere formelle anledninger i dag, eller hvis man klæder sig lidt excentrisk. Det kunne en nellike i knappehullet, for eksempel antyde også for 200 år siden.  

Vælg den rigtige blomsterbuket 

Vi er alle enige om at roser er kærlighedens blomst, og derfor er dette også et populært valg, hvis man skal give en romantisk buket, til en man holder af. Alle har vi dog yndlingsblomster, og hvis vores partner eller familie der skal give blomster, ved hvad det er, viser det også hvor godt nogen kender en. Det er endnu et udtryk for kærlighed, der kan gives gennem en blomsterbuket. Blomster er simpelthen også personlige, fordi mange knytter dele af sin personlighed, til forskellige blomster og foretrækker bestemte dufte.  

Du kan uanset hvad, ikke gå galt i byen med en blomsterbuket til en du holder af. I dag er det ikke så vanlig at give blomster uden en særlig anledning, og derfor er det også blevet et ekstra ekspressivt udtryk for kærlighed.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *