Få et håndlavet plankebord

Elsker du også den stil der er blevet så populær i de danske hjem de seneste år, hvor man lader naturen rykke ind i de små hjem? Så har du sikkert også fundet frem til at det næste der skal anskaffes, er et lækkert plankebord til indretningen.

Plankeborde passer perfekt ind i den boligstil der trender

Plankeborde kan noget helt særligt i indretningen. Der er noget lækkert over at der bliver tilført noget organisk i hjemmet men også det rustikke look er noget som vi er mange, der er faldet pladask for.

Træ har egentlig altid haft adgang i hjemmene, men hvor det før mere var lidt mere ligegyldigt for os, hvilken slags træmøbel vi skaffede os, bare det passede ind i målene, så er vi nu der hvor vi gerne vil have et helt bestemt udseende. Noget rustikt og organisk, der samtidig er hygiejnisk og funktionelt.

Koldgaardshus Smedje laver skræddersyede plankeborde og er en kæmpe gave til de personer, der har de lidt anderledes hjem. Det er måske muligt at købe et brugt plankebord på de forskellige salgssider, men om det så er de mål vi lige præcis ønsker er knap så muligt.

Gør som de syv små dværge og få skræddersyede løsninger i dit hjem

Folk har forskellig indretning, men noget folk ofte glemmer er at vi også har forskellige højder. I snehvide og de 7 små dværge blev vi lukket indenfor til et hjem der passede lige til dværgene. Ja, så sad snehvide knap så godt ved bordet eller lå knap så godt i de små senge, men måske bør vi lade os inspirere lidt af det gamle eventyr og tilpasse vores hjem til netop os selv.

Mange har oplevet, at det ikke helt er det samme at sidde derhjemme og arbejde. Der er ikke et hævesænkebord, og sidder vi ved spisebordet med computer, så er det virkelig en skidt ting, hvis spisebordet ikke passer i vores personlige mål.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *