De nyeste teknikker inden for brow styling

  • af
De nyeste teknikker inden for brow styling

Der kommer hele tiden nye, spændende trender indenfor bryn, der er værd at undersøge. Øjenbryn har nemlig meget at sige for, hvordan vores ansigt opfattes, og det at lære sig de nyeste teknikker, gør det meget nemmere at have det rigtige look. Her kan d læse mere om, hvad der er det nyeste lige nu.  

Henna Brows holder længere 

Hvis du farver dine bryn, hvilket er en god ide, hvis du gerne vil have farve og intensitet, der holder i lang tid, så er Henna det du skal vælge lige nu. Det er nemlig sådan, at den naturlige henna-farve holder i op til hele 8 uger, hvilket er meget længere, end traditionel brynfarve. Farven på huden, der giver yderligere intensitet, aftager først efter 7-10 dage efter man har fået lavet behandlingen.  

Dette er perfekt for dig, der er på jagt efter et lidt mere holdbart alternativ, end almindelig brynfarve, og som gerne vil have intensitet og farve, der varer i flere uger, inden du skal få lavet en ny behandling. Hos All about brows, kan du få lavet hennafarve af bryn til perfektion.  

Et intenst, men naturligt look  

Det er rart at have farvede bryn, for det giver et meget bedre udgangspunkt, hvis man ønsker et naturligt look med resten af sin makeup. Når brynene allerede er farvet, så er der nemlig ikke så meget mere at gøre, end at forme dem eventuelt med en børste, og understrege formen lidt. Så har man perfekte bryn, selv hvis man vælger at ikke øre et fuldt makeup-look en dag.  

Derfor er hennafarve den perfekte behandling for dig, der ønsker intensitet, men gerne vil bevare det også når man har taget makeuppen af. Bryn former meget af vores ansigt, og derfor så er markerede bryn et virkelig godt udgangspunkt for ethvert look.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *