Plankeborde i dansk design

  • af
Plankeborde i dansk design

Det er blevet vanvittig populært at hive naturen ind i de danske hjem og det er det rå look vi går efter at få indenfor.

Det er dansk det hele

Det er hylder, bænke og især plankeborde der er i høj kurs i de danske hjem. Den minimalistiske stil der er holdt op imod det nordiske look med naturen inden for hjemmets 4 vægge, er i den grad blevet en populær vej at gå med indretningen.

Få naturen ind i hjemmet igen med et unikt og speciallavet plankebord fra Træfork. Her får du nemlig ikke bare et plankebord med standardmål der er blevet masseproduceret i en udenlandsk virksomhed, men i stedet et helt unik bord, med netop de mål du ønsker og det bedste af det hele – der er tale om dansk design og produktion.

Selv træet der bliver brugt til møbelproduktionen ved Træfork er fra danske skove og du hjælper med at undgå unødig træfældning, for dit møbel bliver først sat i produktion, når du har bestilt det. Det vil altså sige, at der ikke er risiko for at der bliver fældet træ til intet formål.

Speciallavet ud fra dine ønsker så du får et helt unikt plankebord

Med et plankebord der er speciallavet ud fra dine ønsker om mål på bredde, højde og længde, har du oven i også et mere frit spil til at gøre din indretning helt unik. Det er dig som kunde der vælger hvad du ønsker at få ud af din ordre og det vigtigste for Træfork er at gøre kunden tilfreds.

Det grove trælook bliver bibeholdt hvis du ønsker det. Du kan selv have indflydelse på fals mv. så du kan få det lidt som når du blander slik – kun det du kan lide og helt uden at gå på kompromis med nogen mål eller materialer og samtidig rykker naturen hjem til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *