Hvordan stryger du skjorten til perfektion?

  • af
Hvordan stryger du skjorten til perfektion?

Hvis du er i tvivl om, hvordan du stryger en skjorte til perfektion, så læs med her og få et par tips til, hvordan du kommer til at stå kniv skarpt.

Der er ikke noget værre end åbne skabet om morgenen bare for at finde ud af, at man ikke har en nystrøget skjorte at tage på. Og da man er i tidskneb og ikke har tid til at finde strygejern og bræt frem, så ender det med, at man tager en halvkrøllet skjorte og håber på, at ingen bemærker det i løbet af dagen. Men det er der selvfølgelig – for du skal til møde med chefen og en ny stor kunde – og chefen sender dig blikket! Du ved – det der siger: Hvorfor er du ikke ordentlig klædt på?

Det er surt. Til gengæld har man lært sin lektie og går hjem og stryger alle skjorte med et godt og lækkert dampstrygejern, så man ikke ende i den trælse situation igen. Her får du et par fif til, hvordan du får strøget din skjorte perfekt:

  •       Brug den rigtige varme i forhold til stoffet
  •       Undgå folder ved at bruge et ordentligt strygebræt, hvor der er god plads
  •       Hav et godt dampstrygejern

Hvis de tre ting er på plads, så er du godt på vej til at stryge en skjorte til perfektion. Nu skal du bare øve dig – for øvelse gør mester. Så undgår du også sure blikke fra chefen, næste gang du skal til et vigtigt møde.

Det er også vigtigt, at du sørger for at holde dit udstyr vedlige. Det er god ide at anvende det vand, som anbefales af producenten og afkalk dit strygejern indimellem. Og til sidst så er det en god ide at bruge et dampstrygebræt, når du bruger et dampstrygejern.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *