Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bischoff Living

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

TOPMADRAS TIL VOKSNE I 4 STØRRELSER, NSLEEP

1.799,00 DKK

2-3 dages levering

1.799,00 DKK

Allergivenlig i økologisk kapok fra N-Sleep.

  • Beskrivelse

Topmadrasser med kapok fra N-Sleep

Topmadrasser med kapok fra N-Sleep er garanteret fri for kemikalier. Kapokken er 100% økologisk.

Topmadrasser med kapok suger ikke fugt, så derfor vil topmadrassen fra N-Sleep altid føles varm og tør. Støvmider, bakterier og svampesporer trives kun i fugtige miljøer, og da kapok ikke suger fugt, kan de ikke leve i kapokken. Topmadrasser med kapok er derfor allergivenlige.

Kapok topmadrasser er fuldt isolerende. Du bliver derfor ikke udsat for unødig træk, og varmen fra kroppen reflekteres hurtigt på en behagelig måde. Kapok er meget ventilerende, så man kommer derfor ikke til at føle den sved, som vi alle afgiver i løbet af natten. Dette giver en mere behagelig og rolig søvn. Sveden bliver simpelthen ikke optaget i topmadrassen, men passerer blot igennem kapokkens fibre og ud i rummet.

Topmadrasserne føles bløde men vil tilpasse sig den underliggende madras. Er din madras fast, vil du bibeholde dette.

Alle disse egenskaber gør kapok topmadrassen til et særdeles velegnet valg til personer, der er miljøbevidste, der har allergi eller hudlidelser eller hvis man bare har problemer med varme nætter.

Topmadrassen får du i følgende 4 størrelser: 90 x 200 x 8 cm, 140 x 200 x 8 cm, 160 x 200 x 8 cm eller 180 x 200 x 8 cm.

Vaskeanvisning: Spilder du på madrassen er det vigtigt du bruger varmt sæbevand til at fjerne pletten med. Kan ikke tåle at komme i vaskemaskinen. 

Loading...
Vent venligst ...