Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Til de små nye

Unikke flettede vugger – kun hos Bischoff Living!

Sommeren er på vej – og mange babyer er ligeså. Er du forælder, eller bliver du det snart, har vi de helt rette ting til både dig og baby, som I begge kan få stor glæde af i den første tid.

Vi har blandt andet de smukke og helt unikke vugger, der udelukkende sælges her hos os. Vuggerne er flettet i dansk pil, der er økologisk dyrket i Jylland. En flettet vugge fra Bischoff Living er således ikke noget, du kan finde andre steder – hverken i forhold til de bæredygtige - og lokale - materialer eller selve den flettede vugges udseende og design. Så hvis du gerne vil have noget ganske unikt, som du kan nyde (næsten) lige så meget som dit barn, så er det en af vores flettede vugger, du skal have fat i.

Vuggerne er til ophæng og vi har dem i to forskellige mønstre alt efter hvad du helst vil have: En flettet vugge med et Zigzag-mønster og en med et såkaldt Tripel-mønster.

FRANCK & FISCHER

Hjørnholm Pil, der står bag vuggerne, fletter også andre ting end vugger. Eksempelvis har vi denne skønne kurv der er flettet i et irsk mønster, som du kan bruge til vasketøjet eller til at opbevare dit barns legetøj eller sengetøj i – og både legetøj og sengetøj til børn har vi selvfølgelig også på webshoppen! Fra danske FRANCK & FISCHER har vi sengetøj i 100% økologisk bomuld, så I begge kan sove trygt om natten. Se for eksemepel vores Ester-sengetøj til piger med ugle-motiver og vores Emil-sengetøj med ræve-motiver begge i certificeret økologisk bomuld. Med deres fine motiver og miljøvenlige materialer står begge sengesæt virkelig godt til vores vugger, synes vi!

Vi har desuden fået en masse nye varer fra FRANCK & FISCHER, så hvis du vil forkæle dit barn så kig forbi vores store udvalg lige her. Fx har vi det dejlige trækdyr Noma-Elefant i økologisk bomuld, som er en af vores absolutte FRANCK & FISCHER favoritter! Noma er en skøn gaveidé. En anden god gaveidé er vores børnestel i keramik til piger og drenge fra Dorthe Hybel. Stellet til piger er i røde farver med mariehøns på, mens stellet til drenge er i blå, grønne og gule farver med biler på. Det er gaver, der er dejlige både at give og modtage!

Når alting spirer frem og bliver grønt føler vi, at alting samtidig bliver renere og finere, og med disse nævnte dejligheder, der er ganske fri for skadelig kemi, er de det rent faktisk også – til fordel for dig og din baby!

 

HERUNDER KAN DU LÆSE NOGLE AF VORES TIDLIGERE ARTIKLER: 

 

Bæredygtige We Do Wood!

 

Keramik er hot!

 

Godt Nytår!

 

Jul og gaveidéer!

 

Efterår

 

Sommer 

 

Bæredygtighed bæres frem af designet!


Loading...
Vent venligst ...