Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

STOOL M. INDGRAVERING: RØGET OLIERET

1.595,00 DKK

7-14 dages levering

1.595,00 DKK

Design Skammel i eg m. indgravering fra Collect Furniture.

  • Beskrivelse

STOOL fra Collect Furniture i røget olieret

STOOL er fra det danske og meget miljøbevidste firma Collect Furniture, og her den i røget olieret. Du kan få skamlen med og uden indgravering af navn. Når du bestiller lige her, er det med indgravering!

STOOL er en sød børneskammel. Sød at sidde på, sød at kigge på og skøn hvis man lige skal nå op til køkkenbordet eller nå håndvasken på toilettet. Hvis du vender skamlen om, bliver den til en slags scooter med hjul. Den kan altså bruges overalt og til - nærmest - alt.

STOOL passer perfekt som stol eller lille bænk sammen med skrivepulten / skrivebordet STOOLESK eller bordet FRAME table (begge kan du finde her i webshoppen). Skamlen kan stables og er super smuk at have stående.

Skamlen er lavet i massiv eg fra europæisk certificeret bæredygtig skovbrug. Gummihjulene under skamlen er lysegrå og efterlader ikke mærker på gulvet. 

STOOL er svanemærket og lever dermed op til de strengeste krav mht. holdbarhed, sikkerhed, kemi og miljø. STOOL er også CE certificeret.

STOOL måler H: 22 x B: 35 x D: 20 cm.

Når du bestiller skamlen her med indgravering af navn, skal vi vide barnets navn (højst 40 tegn) og også hvilken skrifttype, du ønsker. Du kan vælge mellem "Almindelig skrift" (Times New Roman), BLOKBOGSTAVER (også i Times New Roman) eller Skråskrift (Verdana italic). Disse oplysninger skal du skrive til os i en mail på mailadresse: rikke@bischoff-living.dk. Ring til os på tlf. +45 61 30 39 61 hvis du har spørgsmål. 

- Hvis du ikke ønsker indgravering, kan du finde samme skammel uden indgravering andet sted i vores webshop.

Design: Frederic Collette.

Alder: 1-5 år.

OBS! Hvis I har brug for at få skamlen med indgravering leveret tidligere (for eksempel hvis det er en gave til en barnedåb, fødselsdag eller andet der haster), så skriv til os på mail: rikke@bischoff-living.dk eller ring på tlf. 61 30 39 61. Oftest vil vi kunne komme jeres forespørgsel i møde. 

 
Loading...
Vent venligst ...