Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bischoff Living

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

STOOL M. INDGRAVERING: HVID OLIERET

Pris: 1.595,00 DKK

Special Price 1.495,00 DKK

7-14 dages levering

Pris: 1.595,00 DKK

Special Price 1.495,00 DKK

Design skammel i eg m. indgravering fra Collect Furniture.

  • Beskrivelse

STOOL fra Collect furniture i hvid olieret

Virkelig dejlig design skammel fra danske og bæredygtige Collect Furniture. Den er fremstillet i en smuk og lækker hvid olieret farve. Du kan få den med både indgravering og uden. Her kan du få den med indgravering.

Denne design skammel fra Collect Furniture er en super praktisk skammel til børn, hvis de lige skal nå noget på hylderne eller i vasken på toilettet - Collect Furniture kalder den STOOL.

STOOL fra Collect Furniture kan barnet også bruge som scooter, hvis den bliver vendt på hovedet, da den har hjul – super smart! Dermed kan den både bruges som legetøj og et praktisk møbel.

STOOL er fremstillet i certificeret massivt egetræ fra bæredygtigt europæisk skovbrug. Den er svanemærket, og lever dermed op til de strengeste krav om miljø, sikkerhed og kemi.

STOOL måler: H 22 x B 35 x D 20 cm. Den er egnet til børn mellem 1-5 år.

Når du bestiller skamlen her med indgravering af navn, skal vi vide barnets navn (højst 40 tegn) og også hvilken skrifttype, du ønsker. Du kan vælge mellem "Almindelig skrift" (Times New Roman), BLOKBOGSTAVER (også i Times New Roman) eller Skråskrift (Verdana italic). Disse oplysninger skal du skrive til os i en mail på mailadresse: rikke@bischoff-living.dk. Ring til os på tlf. +45 61 30 39 61 hvis du har spørgsmål.

Du kan også få den uden indgravering her i shoppen.

OBS! Hvis I har brug for at få skamlen med indgravering leveret tidligere (for eksempel hvis det er en gave til en barnedåb, fødselsdag eller andet der haster), så skriv til os på mail: rikke@bischoff-living.dk eller ring på tlf. 61 30 39 61. Oftest vil vi kunne komme jeres forespørgsel i møde. 

Loading...
Vent venligst ...