Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

RULLEMADRAS TIL VOKSNE I 4 STØRRELSER

949,00 DKK

2-3 dages levering

949,00 DKK

Allergivenlig i økologisk kapok fra N-Sleep.

  • Beskrivelse

Rullemadras med Kapok.

Rullemadrasser med kapok er garanteret fri for kemikalier. Kapokken er 100% økologisk.

Rullemadrasser med kapok suger ikke fugt, så derfor vil rullemadrassen altid føles varm og tør. Støvmider, bakterier og svampesporer trives kun i fugtige miljøer, og da kapok ikke suger fugt kan de ikke leve i kapokken. Rullemadrasser med kapok er derfor allergivenlige.

Kapok rullemadrasser er fuldt isolerende. Du bliver derfor ikke udsat for unødig træk og varmen fra kroppen reflekteres hurtigt på en behagelig måde. Kapok rullemadrassen er ventilerende selv ved det tynde lag kapok som er i rullemadrassen, vil man ikke føle den sved, som vi alle afgiver i løbet af natten. Sveden bliver simpelthen ikke optaget i rullemadrassen, men passerer blot igennem kapokkens fibre og ud i rummet. Dette kan være med til at give en mere behagelig og rolig søvn.

Rullemadrassen føles blød men vil tilpasse sig den underliggende madras. Er din madras fast, vil du bibeholde dette.

Alle disse egenskaber gør rullemadrassen til et særdeles velegnet valg til personer, der er miljøbevidste, der har allergi eller hudlidelser eller bare har problemer med varme nætter.

Rullemadrassen til voksne kan du få i følgende fire størrelser: 90 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm eller 180 x 200 cm.

Vaskeanvisning: N-Sleep anbefaler altid en vask på 40 grader for at lave en bæredygtig vask, men rullemadrassen kan vaskes på 60 grader. Det er vigtigt at rullemadrassen strækkes ud efter vask for at undgå den trækker sig sammen. 

Vil du have en bæredygtig tørring, kan du hænge dynen op på en tørresnor. Bruger du en tørretumbler er det vigtigt at du tørre på højeste temperatur, da kapokken skal tørre helt.

 
Loading...
Vent venligst ...