Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bischoff Living

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

STOR INDIANERTIPI I FARVEN "POLAR GREY"

Pris: 1.195,00 DKK

Special Price 949,00 DKK

1-3 dages levering

Pris: 1.195,00 DKK

Special Price 949,00 DKK

Hippie Tipi fra Roommate uden skadelige kemi.

  • Beskrivelse

Skøn design indianertipi til ungerne

Design indianertipien Hippie Tipi fra danske Roommate er skønt for ungerne at lege i  - både inden for og udendørs. Denne indianertipi er fantastisk og super flot at have stående på ethvert drenge- eller pigeværelse, synes vi. Design indianertipien er et fantastisk telt til leg med sine venner eller til for eksempel hyggelæsning i en stille stund. Hippie Tipi'en kan man også vælge at gøre endnu mere hyggelig - og autentisk - ved at lægge et lammeskind på gulvet inden i teltet. Det er super fint!!

En design indianertipi fra Roommate er også oplagt at have med udendørs. Hippie Tipi opfordrer jo nærmest børn i alle aldre til leg og hyggeligt samvær - og så er legeteltet jo skønt på en varm sommerdag, når børnene søger skygge.

Indianertipi design teltet er fremstillet uden kemiske stoffer, der kan – eller som mistænkes for at kunne – skade vores børns sundhed.  

Hippie Tipi legetelt når det er bedst

Hippie Tipi legeteltet fra Roommate er virkelig et lækkert legetelt til børn. I det robuste Hippie Tipi legetelt kan ungerne snildt tilbringe timer med sjov og hygge sammen med deres venner og søskende. - Hvem vil ikke gerne have sådan en fin "hule" - eller indianertelt - på sit værelse?

Hippie Tipi legeteltet kan, som tidligere nævnt, bruges udendørs såvel som indendørs, og legeteltet kan nemt pakkes sammen og sættes til side i den tilhørende opbevaringspose, når man ikke bruger det.

Teltdugen er lavet i økologisk GOTS-certificeret bomuld, og Hippie Tipi legeteltet kan vaskes ved 40 grader. 

Når tipien er udslået måler den 135 x 135 cm. Højden er 150 cm.

Hippie Tipi legetelt er her i farven Polar Grey. Du kan også få tipien i mange andre farver - med og uden striber. Se dem alle her!  

Vi er vilde med Hippie Tipi legeteltet!

 

Loading...
Vent venligst ...