Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bischoff Living

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

STORT LEGETELT: HIPPIE TIPI ANTRACIT. FRI FRAGT

Pris: 1.195,00 DKK

Special Price 949,00 DKK

1-3 dages levering

Pris: 1.195,00 DKK

Special Price 949,00 DKK

Indianertelt uden skadelige kemi. Fra Roommate.

  • Beskrivelse

Hippie Tipi legetelt

Tipien Hippie Tipi er et fantastisk legetelt til både indendørs og udendørs brug. Her er Hippie Tipien i den populære farve Atracit Grå. Hippie Tipi er super charmerende at have stående på ethvert drenge- eller pigeværelse. Legeteltet Hippie Tipi er en fantastisk hule til leg med kammeraterne eller til for eksempel lidt hyggelæsning i en stille stund. Hvis man vil gøre Hippie Tipi'en endnu mere hyggelig - og ikke mindst autentisk - kan man lægge et lammeskind på gulvet inden i den...

Legeteltet Hippie Tipi er også oplagt at have med udendørs. Den skønne Hippie Tipi opfordrer jo nærmest børn i alle aldre til leg og hyggeligt samvær - og så er Hippie Tipi jo skønt på en varm sommerdag, når børnene søger ind i skyggen. 

Hippie Tipi legeteltet er fremstillet i materialer uden kemiske stoffer, der kan – eller som mistænkes for at kunne – skade vores børns sundhed. Vi elsker Hippie Tipi'en - den falder så fint ind under det, vi tror på hos Bischoff Living.

Hippie Tipi indianertelt når det er bedst

Hippie Tipi indianerteltet fra Roommate er virkelig et lækkert legetelt til børn. I det robuste indianertelt kan ungerne tilbringe timer med sjov og hygge sammen med deres venner og søskende. - Hvem vil ikke gerne have sådan en fin "hule" - eller indianertelt - på sit værelse? - Vi synes, det er skønt til både drenge og piger!

Indianerteltet kan, som tidligere nævnt, bruges udendørs såvel som indendørs, og indianerteltet kan nemt og hurtigt pakkes sammen og sættes til side i den tilhørende opbevaringspose, når man ikke lige bruger det.

Teltdugen er lavet i økologisk GOTS-certificeret bomuld, og indianerteltet kan vaskes i vaskemaskinen ved 40 grader. 

Når indianerteltet er udslået måler det 135 x 130 cm. Højden er 150 cm.

Vi er vilde med Hippie Tipi legeteltet! Tipien fås også i farvene Stone, Nature, Rosa, Ochre og Sea Grey.

Loading...
Vent venligst ...