Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

ROOMMATE LAZY LONG DOG + HIPPIE TIPI

1.794,00 DKK

1-3 dages levering

1.794,00 DKK

Hippie Tipi og Lazy Long Dog i økologisk materiale.

  • Beskrivelse

Super dejlig sæt med Lazy Long Dog og Hippie Tipi - vælg selv farvekombination

Danske Roommate har nu deres populære Hippie Tipi og Lazy Long Dog i sæt.  Den super søde og charmerende Lazy Long Dog kan barnet bruge til at lege med, som blød pude eller som hyggelig ven – det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser.

Hippie Tipien er også super charmerende og opfordrer børnene til aktivitet og leg, og kan virkelig sætte gang i kreativitet og fantasi. Fx kan de bruge den som hule, lege indianere eller læse historier i en stille stund. Den er også super god at have stående ude i haven en varm sommerdag, hvor den nærmest opfordrer børnene til leg og sjov. De kan også søge ind i den efter skygge, når solen står højst på himlen.

Lazy Long Dog og Hippie Tipien passer utrolig godt sammen, da de begge opfordrer til kreativitet, fantasi og leg, samtidig med, at man kan kombinerer dem i en hyggelig og stille stund, hvis man vil slappe lidt af.

Lazy Long Dog kan, ligesom andre bamser, godt trænge til at blive vasket ind imellem, og den kan komme i vaskemaskinen ved 40 grader.

Lazy Long Dog kan du få i to forskellige farver: Grå eller den helt mørkegrå, der hedder Antracit. Lazy Long Dog måler 35x195 cm og er i 100% økologisk GOTS-certificeret bomuld med polyester fiberfyld.

Hippie tipiens teltdug er i økologisk GOTS-certificeret bomuld (kan også vaskes ved 40 grader). Tipien er i et væld af farver: Nature, Polar Petrol, Polar Grey, North Grey, Stone, Antracit og Rosa.

Legeteltets mål: 135 x 150 cm. Højden er 150 cm.

Når du bestiller tipien sammen med hunden vælger du selvfølgelig selv din farvekombination. Hvis du har spørgsmål så ring på 61303961. Vi sidder klar!

 
Loading...
Vent venligst ...