Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

NOMADESTOLEN NOMAD CHAIR FRA WE DO WOOD

Pris: 6.750,00 DKK

Special Price 5.399,00 DKK

2-4 dages leveringstid

Pris: 6.750,00 DKK

Special Price 5.399,00 DKK

I bæredygtig bambus med sort hørkanvas.

  • Beskrivelse

Safaristol fra We Do Wood i sort

Designeren Sebastian Jørgensen fra We Do Wood har skabt den skønne safaristol Nomad Chair, som med sit lette og enkle udtryk virkelig har potentiale til at blive en moderne klassiker.

We Do Wood Nomad Chair er lavet af drejede rundstokke i bæredygtig bambus. Det er med til at give stolen et let udtryk. Samtidig er We Do Wood safaristolen med sin særlige opbygning en meget stærk stol.

Med safaristolen Nomad Chair fra We Do Wood er du sikret super siddekomfort. Stolen måler H: 69 x B: 62 x D: 65 cm og siddehøjden er 33 cm.

Udover bæredygtig bambus er safaristolen Nomad Chair lavet i sort hørkanvas, læder og messing.  

Når du køber safaristolen Nomad Chair fra We Do Wood her hos Bischoff Living får du FRI FRAGT.

En moderne klassiker

Safaristolen Nomad Chair fra We Do Wood er den danske designer Sebastian Jørgensens genfortolkning af den legendariske Roorkhee Chair. Denne oprindelige safaristol blev lavet til britiske militærofficerer udstationeret i Indien og senere omarbejdet af den danske designer Kaare Klint. Safaristolen fra We Do Wood er i et lækkert tidløst design, inspireret af netop Kaare Klints safaristol. Nomad Chair er en ægte feltstol og kan samles eller skilles ad på et par sekunder. Safaristolens stel er lavet af drejede bambus rundstokke, hvilket giver en letvægtsstol der er usædvanligt stærk og meget behagelig.

I tråd med den skandinaviske designtradition er safaristolen Nomad Chair designet med øje for detaljen. Stolen er praktisk og brugbar uden at man går på kompromis med æstetikken.

Safaristolen Nomad Chair er lavet af FSC-certificeret moso bambus, læder, kanvas og messing. Læderarmlænene er føjet ind i stellet, hvilket gør, at armlænet er udspændt når stolen er samlet, og fleksibelt, når den er skilt ad.

Under sædet sørger to læderstopper samlet med et lille bælte for, at siddekomforten er i top. Ligeledes er ryglænet forsynet med et bælte med messingspænde, så det kan indstilles efter præcis din smag.

Safaristolen Nomad Chair fra We Do Wood er en tidløs hyldest til godt design, og er en elegant løsning på langtidsholdbare og bæredygtige møbler.

Hvorfor moso bambus?

Moso kæmpe bambus er en af de mest bæredygtige ressourcer i verden. Den kan vokse helt op til 1 meter om dagen i vækstsæsonen – det er hurtigere end nogen anden plante! Og i vækstperioden absorberer bambusplanten mere CO2 end der senere udledes gennem produktionen. Alle produkter i ren moso bambus er derfor garanteret CO2 neutrale.

Efter 4-5 år er den ca. 20 meter høje stængel moden, og den er nu klar til at høstes. Stænglen skæres i smalle strips, der presses sammen med klæbemiddel under tryk, og på denne måde omformes den hule bambusstængel til en flad hård plade, som nu er klar til at blive til møbler, bordplader eller noget helt andet. På denne måde tager det altså kun få år at fremstille et rent og solidt naturprodukt til fx møbelproduktion, hvor man førhen har satset på nåle- eller løvtræer, der til sammenligning har en væksttid på op til 50 år, før de kan høstes.

Når de modne bambusstængler er høstet er der mere plads og lys til at de yngre planter kan vokse sig store og stærke. En plante består af flere stængler og nye skud vokser fra moderplanten hvert år. Som en tommelfingerregel kan man høste 20-25% af stænglerne i en bæredygtig plantage uden at plantagen bliver mindre eller antallet af stængler pr hektar reduceres. Dette betyder, at bambussen dyrkes kontinuerligt og at plantagen ikke går i stå efter høsten.

Selvom moso bambus egentlig ikke er en træsort, men en græsart, har det egenskaber, der på flere måder gør det lige så godt som konventionelt træ. Det er meget holdbart, hvilket betyder at det kan bruges til alt fra solide udendørs projekter til lette indendørs møbler. Desuden er bambus et yderst stabilt materiale, da det ikke arbejder og slår sig under vekslende forhold, som mange almindelige træsorter gør.

Safaristolen Nomad Chair er lavet af FSC-certificeret moso bambus. We Do Wood arbejder kun med certificerede plantager. Dette er din garanti for, at bambussen i din safaristol er dyrket uden nogen former for kemikalier, pesticider, ukrudtsmidler eller gødninger. Desuden foregår bearbejdning af bambussen uden brug af skadelige kemikalier. Alle klæbemidler, der anvendes under forarbejdning og produktion, har de laveste udledninger af formaldehyd i branchen og overholder selv de strengeste regler for udledning.

 
Loading...
Vent venligst ...