Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

"VERTICAL" PLANTEKASSE FRA MINIGARDEN

549,00 DKK

2-5 dages levering

549,00 DKK

Lodret have med plads til 9 planter eller blomster

  • Beskrivelse

Urban Gardening betyder ofte lodret have 

Når du bestiller netop dette produkt får du:

Tre plantekasser til at stable ovenpå hinanden med i alt 9 huller.

Og vi har lige det der skal til, for at du kan få din helt egen "Urban Gardening" have! Hos Bischoff Living sælger vi nemlig de super fine lodrette haver fra firmaet Minigarden.

Urban Gardening er en rigtig god idé for dig, der har altan eller en mindre gårdhave. Sæt dem op på en væg eller på et bord eller lad dem simpelthen stå på gulvet/jorden og lad dem vokse opad alt efter hvor mange moduler, du vælger. At bygge lodrette haver er på alle måder en fantastisk mulighed for optimalt at udnytte sin udendørs plads - og det er jo i virkeligheden det som begrebet - eller trenden - "Urban Gardening" går ud på.

Urban Gardening - både ude og inde

Udover at Urban Gardening og udendørs lodrette haver er "oppe i tiden" kan man også vælge at bruge sin lodrette have indendørs. Modulerne kan nemlig også bruges indendøre. Vi synes, de er smukke i køkkenet med jordbær, salater og krydderurter, men også i stuen eller på kontoret er de dekorative med lige de blomster eller planter, du vælger.

Dette modul hedder "Minigarden Vertical" og har i alt 9 huller (3 huller i hver af de 3 plantekasser). Plantekasserne har et låg, man lægger på, når jord og planter er på plads i kassen. Ovenpå låget kommer så næste plantekasse og så videre. Under den nederste plantekasse placerer man den medfølgende drypbakke. De 18 samlebeslag, som følger med, er til at fæstne låg og kasser.

Inde i kasserne er et indbygget såkaldt afvandingssystem. Det skal hjælpe og sikre at planter og blomster ikke bliver overvandet. Det eventuelt overskydende vand samles nederst i drypbakken, og derfra fordamper det.

Hvis du vælger at bygge en udendørs "Urban Gardening" have, kan du her købe plantekasserne sammen med et fikst vandingsanlæg, som bare skal sluttes til en vandhane. Prisen for dette sæt er i alt 709 kr.

Opbygningen af de lodrette haver kan ske helt efter dit ønske. Du kan sætte flere moduler sammen, enten ved siden af hinanden eller oven på hinanden. Vi har hjørnemoduler, så du også kan komme om hjørner. Det er kun fantasien, der sætter grænser for hvordan din lodrette have skal se ud. De medfølgende samlebeslag er dem, der samler det hele. Super smart koncept!

Alle plantekasser/moduler fra Minigarden er produceret i vedligeholdelsesfri og UV-beskyttet polypropylen. Dette materiale er et bæredygtigt plastprodukt, der er frostsikret ned til -20 grader, og UV-beskyttelsen gør, at plastikken ikke mørner eller falmer i sollys. Kasserne er desuden fødevaregodkendt, så du helt undgår skadelig kemi i dine spiselige planter.

Minigarden Vertical måler 65 x 57 x 19 cm.Plantekasserne kan du få i 5 forskellige og fine farver: Hvid, grøn, sort, terracotta og grå. 

Du får 3 års garanti på plantekasserne, og den forventede holdbarhed i et klima som det danske er på op til 10 år.

Vi står klar til at hjælpe dig med at sammensætte netop din Minigarden løsning! Ring på 6130 3961 eller mail rikke@bischoff-living.dk

 

 

 
Loading...
Vent venligst ...