Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

"VERTICAL" PLANTEKASSE MED VANDINGSSYSTEM

778,00 DKK

2-5 dages levering

778,00 DKK

Lodret have med vandingssystem fra Minigarden

  • Beskrivelse

Minihaver skyder op overalt 

Når du bestiller netop dette produkt får du:

- Tre plantekasser til at stable ovenpå hinanden med i alt 9 huller og

- Et drypvandingssystem, som kan sluttes til en udendørs vandhane.

Minihaver skyder op overalt 

Og hos Bischoff Living er vi selvfølgelig også med på trenden. Du kan derfor nu købe de skønne og lodrette haver (minihaver) fra Minigarden i vores webshop. De er super fine med fx jordbær, krydderurter, salater eller blomster. 

Minihaverne er til at hænge op på en væg eller til simpelthen at stille på jorden og så bygge modulerne op derfra. Du kan bygge så mange minihaver sammen som du har lyst til. Det er kun din terrasse eller have - eller fantasi - der sætter grænser! Minihaverne her er inklusiv et fint lille vandingssystem - et såkaldt drypvandingssæt, som du lægger ind i den enkelte kasse. Drypvandingssættet, der følger med denne minihave (som rummer plads til i alt 9 planter), passer til op til 3 "Vertical" minihaver. Med andre ord kan du med vandingssættet her automatisk vande op til 27 planter (altså det samme som 3 "Vertical"-moduler). De små fine slanger i vandingssættet skal du lægge ovenpå jorden i hver enkel plantekasse, og så skal de gennem samlebeslagene for at komme til næste "etage". 

Minihaven Vertical til 9 planter

Dette modul hedder "Minigarden Vertical" og har i alt 9 huller til planter fordelt i 3 plantekasser. Plantekasserne har et låg, man lægger på, når jord og planter er på plads i kassen. Ovenpå låget kommer så næste plantekasse og så videre. Under den nederste plantekasse placerer man den medfølgende drypbakke. De 18 samlebeslag, som følger med, er til at fæstne låg og kasser - og til at føre slangerne igennem til vandingssystemet (som beskrevet ovenover).

Plantekasserne har et indbygget såkaldt afvandingssystem. Dette system er med til at sikre at dine planter ikke bliver overvandet og drukner. Eventuelt overskydende vand bliver ledt gennem systemet og samles nederst i drypbakken. Derfra fordamper vandet.

"Vertical" modulet her kan du også bestille sammen med et ophængsbeslag, hvis du ønsker, at din minihave skal op at hænge. Det kan du se ved at klikke her.

Minihaverne fra Minigarden bliver fremstillet i vedligeholdelsesfri UV-beskyttet polypropylen. Dette materiale er et bæredygtigt plastprodukt, der er fødevaregodkendt. Minihaverne er frostsikrede ned til -20 grader, og du får 3 års garanti på modulerne. 

Minihaverne "Vertical" kan du få i 5 forskellige farver: Hvid, grøn, sort, terracotta og grå. Hvis du ønsker at sætte minihaverne op inde i et drivhus, anbefaler producenten den hvide farve. De hvide moduler reflekterer sollyset, så planterne ikke bliver for varme.

Minihaverne "Vertical" måler 65 x 57 x 19 cm.

Vi står klar til at hjælpe dig med at sammensætte netop din Minigarden løsning! Ring på 6130 3961 eller mail rikke@bischoff-living.dk

 
Loading...
Vent venligst ...