Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bischoff Living

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

"VERTICAL" PLANTEVÆG MED OPHÆNGSBESLAG

668,00 DKK

2-5 dages levering

668,00 DKK

Lodret have fra Minigarden. Med plads til 9 planter 

  • Beskrivelse

Lodret have – lige til at hænge på væggen

Når du bestiller netop dette produkt får du:

- Tre plantekasser til at stable ovenpå hinanden med i alt 9 huller og

- Et beslag til at hænge "plantevæggen" op på en væg.

Tænk, hvis man kunne forlænge jordbærsæsonen! Eller klippe friske urter hver dag! Og samtidig opleve glæden ved selv at dyrke jorden, og måske endda give fornøjelsen videre til børnene!

Det kan du nu! Med en lodret have fra Minigarden er alt, hvad du behøver, en væg.

Med en lodret have fra Minigarden på væggen kan du dyrke fx friske krydderurter eller lækre jordbær på et minimum af plads. Du sætter ganske enkelt den lodrette have ”Minigarden Vertical” op på altanvæggen, havemuren eller endda indenfor i køkkenet, og så planter du dine favoritter.

Og vips! Så er du også med på ”Urban Gardening” bølgen med din helt egen lodrette have.

Minigarden – rent praktisk

”Minigarden Vertical” har plads til 9 planter. Den består af 3 plantemoduler (med plads til 3 planter i hvert modul), en drypbakke, 18 samlebeslag og et ophængsbeslag.

Når du skal i gang med din Minigarden, starter du med at fylde modulerne med vækst-ler og jord. Vækst-ler eller Lecakugler er en god idé at bruge da det skaber dræn i kassen. Så planter du planterne, og derefter samler du modulerne med samlebeslagene. Ophængsbeslaget skal skrues i væggen under det nederste modul, og endelig sætter du modulerne ovenpå hinanden et efter et og skruer hvert enkelt modul fast i væggen. Se en video om brugen af din Minigarden her.

Minigarden modulerne har et indbygget afvandingssystem som hjælper til at sikre, at dine planter ikke får for meget vand. Eventuelt overskydende vand ender i drypbakken nederst, hvorfra det fordamper.

Minigarden modulerne er fremstillet af vedligeholdelsesfri polypropylen, der er et bæredygtigt plastikprodukt. Plantekasserne er fødevaregodkendt, hvilket betyder at plastikken ikke afgiver skadelige stoffer til dine afgrøder. Du kan derfor spise dine hjemmedyrkede lækkerier direkte fra kassen.

Minigarden modulerne er desuden UV-beskyttede, så de ikke bliver misfarvede i sollys. Modulerne er frostsikrede ned til -20 grader, og kan dermed stå ude året rundt. Minigarden giver 3 års garanti på kasserne, med faktisk er den forventede holdbarhed på helt op til 10 år i et klima som det danske.

Minigarden Vertical måler 65 x 57 x 19 cm. Du kan få din Minigarden i 5 farver: Hvid, sort, grøn, grå og terracotta. Farverne falder godt ind med både mursten og naturens egne farver. Det medfølgende ophængsbeslag er i naturligvis samme farve som din Minigarden.

Minigarden Vertical kan også bruges som fritstående plantekasse. Du kan købe Minigarden Vertical uden ophængsbeslag her på shoppen.

Vi står klar til at hjælpe dig med at sammensætte netop din Minigarden løsning! Ring på 6130 3961 eller mail rikke@bischoff-living.dk

Loading...
Vent venligst ...