Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

"VERTICAL" VÆGHAVE MED VANDING OG OPHÆNG

897,00 DKK

2-5 dages levering

897,00 DKK

Komplet med ophængsbeslag og vandingssystem

  • Beskrivelse

Vertikal have – perfekt til drivhuset eller den lille gårdhave.

Når du bestiller netop dette produkt får du:

- Tre plantekasser til at stable ovenpå hinanden med i alt 9 huller,

- Et beslag til at hænge "plantevæggen" op på en væg og

- Et drypvandingssystem, som kan kobles til en vandhane/haveslange.

En vertikal have med drypvanding fra Minigarden er en super god løsning til dig, der har lidt udendørsplads eller et drivhus med adgang til en vandhane.

Den vertikale have er fremstillet af fødevaregodkendt plast og kan derfor med fordel bruges til både krydderurter, salater og bær. Derfor får du med Minigarden en perfekt mulighed for at dyrke en stor køkkenhave på et minimum af plads. Du fylder modulerne med vækst-ler og jord, og planter dine favoritter. Derefter klikker du låget på modulet med samlebeslag og til sidst stabler du modulerne til en fritstående vertikal have eller du kan montere dem på væggen med det medfølgende ophængsbeslag.

Vertikal have med praktisk vandingssystem

Til denne vertikale have hører også et drypvandingssæt, som du kan slutte til en vandhane (vær opmærksom på at du skal anskaffe en adapter). Vandingssættet består af tynde siveslanger, som skal lægges øverst i plantemodulerne, og af samlestykker, så slangerne kan sættes sammen til et netværk med en enkelt vandtilslutning. I drypvandingssættet er der slanger og samlestykker nok til at du kan vande 9 plantemoduler på en gang, svarende til hele 27 planter.

Du kan udvide din vertikale have både i højden, i bredden og i vinkler. Kombinerer du med Corner modulerne kan du fx bygge om hjørner eller lave fine afrundede afslutninger på dine Minigardens.

Du kan få den vertikale have i 5 farver: hvid, sort, grøn, grå eller terracotta. Alle farverne falder godt ind med murstensvægge eller naturens egne farver. Producenten anbefaler at du vælger hvide moduler til brug i drivhus. Den hvide farve reflekterer sollyset og sørger for, at dine planter ikke får det for varmt.

Minigarden Vertical måler 65 x 57 x 19 cm. Modulerne er fremstillet af vedligeholdelsesfri polypropylen, der er fødevaregodkendt, hvilket betyder at plastikken ikke afgiver skadelige stoffer til afgrøderne. Modulerne er også frostsikrede ned til -20 grader og UV-beskyttede, så de kan stå udendørs i alt slags vejr uden at falme eller frostsprænges.

Du får 3 års garanti på din vertikale have fra Minigarden. 

Vi står klar til at hjælpe dig med at sammensætte netop din Minigarden løsning! Ring på 6130 3961 eller mail rikke@bischoff-living.dk

 
Loading...
Vent venligst ...