Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

FLOT PLANTESØJLE FRA MINIGARDEN

1.128,00 DKK

2-5 dages levering

1.128,00 DKK

Plantesøjle med drypvandingssystem

  • Beskrivelse

Minigarden Plantesøjle – Flot og anderledes vægdekoration

Når du bestiller netop dette produkt får du:

- 8 plantekasser til at stable ovenpå hinanden med i alt 8 huller og

- Et drypvandingssystem, som kan kobles til en vandhane/haveslange.

Flot plantesøjle fra Minigarden til dig, der gerne vil en lidt anderledes stue eller ønsker et køkken med kant. Den tager sig også super flot ud i et kontorlandskab. Med denne plantesøjle kan du bygge en helt anderledes væg end det, man sædvanligvis ser.

Minigardens plantevægge er efterhånden et velafprøvet koncept. På verdensplan er der opsat en halv million kvadratmeter, og flere kommer til hver eneste dag. Og nu kan du også få din helt egen Minigarden, lige her hos Bischoff Living.

Denne flotte plantesøjle fra Minigarden har 8 huller, og har dermed plads til 8 planter. Du kan fx plante blomster for at skabe en duftende og farverig vægdekoration, eller du kan gå efter et lækkert hængende jordbærbed. Og i køkkenet kan din plantesøjle blive til en stor urtehave på meget lille plads. Kun fantasien sætter grænser.

Sådan starter du din Minigarden Plantesøjle op

Plantesøjlen fra Minigarden er opbygget af moduler. Når du skal starte din Minigarden op, skal du først fylde modulerne med jord og evt. vækst-ler, som hjælper til at holde jorden fugtig. Derefter planter du modulerne til med smukke blomster, grønne planter, krydderurter eller hvad du måtte ønske, og stabler dem ovenpå hinanden. Modulerne er fødevaregodkendt, så du kan sagtens dyrke spiselige afgrøder i din plantesøjle. Se en video om opstart af din Minigarden her.

Med til din plantesøjle hører også et smart drypvandingssæt. Det består af små fine slanger, som du skal lægge øverst i hvert modul og føre ud på bagsiden af plantesøjlen gennem samlebeslagene. Tilslut så vandingssættet til vandhanen (vær opmærksom på, at du skal bruge en adapter), og så er du klar til at vande alle 8 planter på en gang, helt uden at spilde. Skulle jorden blive for våd, er Minigarden modulerne designet så smart, at overskydende vand løber væk fra planterne i små kanaler, og ender i drypbakken nederst. Herfra fordamper vandet. Kan det blive enklere?

Alle plantemoduler fra Minigarden er fødevaregodkendt, så du kan dyrke spiselige planter uden at tænke på skadelig kemi.

Minigarden modulerne kan bruges både ude og inde. Modulerne er frostsikrede ned til -20 grader og kan stå udendørs hele året. De er dog meget nemme at løfte fra hinanden og flytte indenfor, så du kan skåne dine sarte planter. Plantemodulerne er fremstillet af vedligeholdelsesfri polypropylen, som er UV-beskyttet. Du kan derfor have din Minigarden stående i direkte sollys, uden at plastikken hverken falmer eller mørner. 

Plantesøjlen fra Minigarden måler 16 x 16 x 147 cm. Du kan få din plantesøjle i 3 forskellige farver: hvid, sort og grøn.

Du får 3 års garanti på dine Minigarden produkter, og den forventede holdbarhed i et klima som det danske er på helt op til 10 år.

Vi står klar til at hjælpe dig med at sammensætte netop din Minigarden løsning! Ring på 6130 3961 eller mail rikke@bischoff-living.dk

 
Loading...
Vent venligst ...