Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

PLANTESØJLE MED VÆGBESLAG OG VANDING

1.299,00 DKK

2-5 dages levering

1.299,00 DKK

Vertikal have fra Minigarden med plads til 8 planter

  • Beskrivelse

Vertikal have fra Minigarden – flot plantesøjle til væggen

Når du bestiller netop dette produkt får du:

- 8 plantekasser til at stable ovenpå hinanden med i alt 8 huller,

- Et beslag til at hænge "plantevæggen" op på en væg og

- Et drypvandingssystem, som kan kobles til en vandhane/haveslange.

Med denne super skønne vertikale have kan du sætte et anderledes præg på din altan- eller stuevæg, eller du kan flytte køkkenhaven indenfor og dyrke dine egne urter og bær på væggen i køkkenet.

Sådan samler du din vertikale have

Denne vertikale have fra Minigarden er en plantesøjle, der er opbygget af moduler. Plantesøjlen består af 8 moduler, og har dermed plads til 8 planter. Modulerne fylder du med jord, planter til og lægger låg på. Derefter samler du modulerne i højden med de medfølgende samlebeslag.

Se her en video om, hvordan du kommer godt i gang.

Hvis du vil hænge din vertikale have op på væggen, skal du vælge denne pakke. Her får du nemlig et beslag til ophængning med i købet. Vægbeslaget skal bære det nederste modul, og de efterfølgende moduler skal du fastgøre til væggen, efterhånden som du bygger søjlen i højden.

Med til din vertikale have hører også et fikst drypvandingsanlæg, som er designet specielt til din plantesøjle. De fine små slanger placerer du øverst i hvert enkelt plantemodul. Slangerne føres gennem samlebeslagene ud på bagsiden af plantesøjlen, hvor de samles og tilsluttes en vandhane eller haveslange.  

Og så er din vertikale have klar og lige til at nyde!

Alle produkter fra Minigarden er fremstillet i fødevaregodkendt polypropylen, og du kan derfor dyrke spiselige planter i modulerne. Plastikken afgiver nemlig ingen skadelige stoffer til dine planter.

Modulerne er frostsikrede ned til -20 gader, og UV-beskyttede, så farverne ikke falmer i solen. Hvis du placerer din vertikale have udendørs, er den forventede holdbarhed på op til ti år i et klima som det danske.

Plantesøjlen fra Minigarden måler 16 x 26 x 147 cm. Du kan få plantesøjlen i tre forskellige farver: hvid, sort og grøn.

Du får 3 års garanti på dine Minigarden produkter.

Vi står klar til at hjælpe dig med at sammensætte netop din Minigarden løsning! Ring på 6130 3961 eller mail rikke@bischoff-living.dk

 
Loading...
Vent venligst ...