Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

MINIGARDEN "CORNER" MED OPHÆNGSBESLAG

428,00 DKK

2-5 dages levering

428,00 DKK

Hjørnemodul med plads til 3 planter.

  • Beskrivelse

Minigarden ”Corner” med vægbeslag

Når du bestiller netop dette produkt får du:

- Tre plantekasser til at stable ovenpå hinanden med i alt 3 huller,

- Et beslag til at hænge "Corner" op på en væg 

Med de lodrette plantemoduler fra Minigarden får du en enestående mulighed for at dyrke jorden, om du er haveejer eller ej. Minigarden er en enkel, men samtidig alsidig haveløsning for dig, der har altan eller gårdhave, og har du ingen udendørs plads er Minigarden lige til at sætte op på væggen i stuen eller køkkenet.

Du kan sætte modulerne op på væggen eller lade dem stå på et bord eller gulvet, og derfra lade dem vokse udad og opad, alt afhængig af hvor mange moduler, du vælger. Du kan om- og udbygge din Minigarden som du ønsker det, fuldstændig som med byggeklodser. Maksimalt udbytte på minimal plads – det er sund fornuft!

Kom godt fra start med din Minigarden

Når du skal i gang med din Minigarden, starter du med at plante modulerne til og sætte låget på med samlebeslagene. Herefter monterer du ophængsbeslaget i væggen. Beslaget skal bære det nederste plantemodul. Til sidst stiller du modulerne ovenpå hinanden, og så er din Minigarden klar!

Hjørnemodulet her kan du bruge for sig selv, til fx krydderurter i køkkenet. Eller du kan vælge at kombinere Minigarden ”Corner” med et eller flere af de øvrige produkter fra Minigarden, så du kan bygge din have om hjørner, i vinkler eller med flotte afrundede afslutninger.

Denne pakke fra Minigarden indeholder 3 plantemoduler, drypbakke, samlebeslag og ophængsbeslag.

Alle plantekasser fra Minigarden er produceret i vedligeholdelsesfri og UV-beskyttet polypropylen. Dette materiale er et bæredygtigt plastprodukt, der er fødevaregodkendt. Plantekasserne er frostsikrede ned til -20 grader, så du kn have dem stående udendørs året rundt.

Minigarden ”Corner” kan du få i 5 forskellige farver: Hvid, sort, grå, grøn og terracotta. "Corner" måler 16 x 16 x 57 cm.

Du får 3 års garanti på dine Minigarden plantekasser.

Vi står klar til at hjælpe dig med at sammensætte netop din Minigarden løsning! Ring på 6130 3961 eller mail rikke@bischoff-living.dk

 

 

 
Loading...
Vent venligst ...