Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

"CORNER" MED VÆGBESLAG OG VANDINGSSÆT

657,00 DKK

2-5 dages levering

657,00 DKK

Minigarden hjørnemodul med plads til 3 planter

  • Beskrivelse

Lodret have til væggen. ”Corner” fra Minigarden

Når du bestiller netop dette produkt får du:

- Tre plantekasser til at stable ovenpå hinanden med i alt 3 huller,

- Et beslag til at hænge "Corner" op på en væg og

- Et drypvandingssystem, som kan kobles til en vandhane/haveslange.

Urban Gardening i sin enkleste form! Hos Bischoff Living er vi helt vilde med de lodrette haver fra Minigarden. Denne skønne lille hjørnehave har plads til 3 planter og er perfekt til fx et lille krydderurtebed i dit køkken.

Den lodrette have ”Corner” fra Minigarden kan du her købe som sæt, der ud over de 3 plantemoduler også indeholder et smart drypvandingssæt og et solidt vægbeslag, så du kan sætte din lodrette have op på væggen.

De lodrette haver fra Minigarden består af plantemoduler, som du fylder med jord, planter til og derefter stabler i højden. Du samler modulerne med samlebeslag, og designet er så smart, at du selv kan bestemme hvordan din have skal samles. Du kan også om- eller udbygge din lodrette have præcis som du ønsker, og ”Corner” modulet her er oplagt til udbygning. Se alle de øvrige produkter fra Minigarden lige her. Drypvandingssættet er lavet specielt til Minigarden og er nemt at indbygge i modulerne.

Lodret have med mange funktioner

Alle produkter fra Minigarden er fremstillet af fødevaregodkendt polypropylen. Det vil sige, at du kan dyrke salater, bær og andre spiselige planter i din lodrette have, med garanti for at plantekassen ikke afgiver skadelige stoffer til dine afgrøder.

Den lodrette have kan bruges både inden- og udendørs. Modulerne er frostsikrede ned til -20 grader og kan derfor stå ude hele året. Den vedligeholdelsesfri plastik, som plantemodulerne er fremstillet af, er også UV-beskyttet. Dette gør, at du kan placere din lodrette have i direkte sollys, uden at farverne falmer eller plastikken mørner.

Den lodrette have ”Corner” måler 16 x 16 x 57 cm. Du kan få din minihave i 5 forskellige farver: hvid, sort, grå, grøn og terracotta.

Du får 3 års garanti på dine Minigarden produkter.

Vi står klar til at hjælpe dig med at sammensætte netop din Minigarden løsning! Ring på 6130 3961 eller mail rikke@bischoff-living.dk

 
Loading...
Vent venligst ...