Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bischoff Living

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

MAROKKANSK PUF: MINI MOROCCAN POUF GRADIENT

1.799,00 DKK

3-7 dages levering

1.799,00 DKK

Fra danske og bæredygtige Place de Bleu.

  • Beskrivelse

Marokkansk puf fra Place de Bleu

Place de Bleu har designet og syet denne flotte marokkanske puf. Puffen er designet i et flot grafisk mønster i super fine farver. Den flotte marokkanske puf kan du få i fire farvekombinationer, der matcher puderne Gradient Cushion. Du kan se puderne her.

Den marokkanske puf er et fantastisk møbel med mange funktioner: Som forlængelse af sofaen, som møbel til at sidde på for både store og små og ikke mindst som legemøbel for ungerne på børneværelset eller i stuen.

Den marokkanske puf er syet i stof af forskellige farver og teksturer. Alt stof er kvalitetstekstiler fra den danske møbelstofproducent Kvadrat, som er blevet til overs i Kvadrats egen produktion.

Fyldet i puffen er små polysterene polyester kugler.

Den marokkanske puf er 23 cm høj og måler 57 cm i diameter. Du kan få puffen i 4 forskellige farvekombinationer: Grey, Coral, Green og Bbue.

Båd betrækket og inderposen er forsynet med en lynlås. Place de Bleu anbefaler, at betrækket bliver sendt til rensning, når man ønsker at friske det lidt op. 

Place de Bleu er en virksomhed, der både tænker på at være miljøbevidste men som også tager socialt ansvar. Se mere om Place de Bleu på deres egen side.

Loading...
Vent venligst ...