Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

We Do Wood

We Do Wood: Bæredygtige møbler

Danske We Do Wood, der designer og producerer bæredygtige møbler, er etableret i 2006 af møbelsnedkerne Henrik Thygesen og Sebastian Jørgensen. Fælles for de to møbeldesignere har fra starten været et ønske om at flytte grænser og give møbelsnedkerfaget en ny drejning formgivningsmæssigt. Grundtanken bag We Do Wood og deres bæredygtige møbler er at vise, at formgivning og bæredygtighed sagtens kan gå hånd i hånd - se bare deres Field Desk skrivebord, der er et helt klart eksempel på, at det lykkes til fulde.

Oplev det fantastiske We Do Wood skrivebord i bæredygtigt design

Om du sidder i stuen eller på kontoret, så er der næsten ikke noget vigtigere end at have et godt – og ikke mindst smukt – skrivebord, der kan være med til at gøre ens arbejde en smule lettere at få klaret. Hvis du søger et smukt og enkelt kvalitetsskrivebord, så er et We Do Wood skrivebord sikkert lige noget for dig.

Dette We Do Wood skrivebord bliver kaldt Field Desk og er i et super lækkert design, har gode praktiske anvendelsesmuligheder med rum under selve bordpladen, og skrivebordets materiale er i højeste kvalitet.

Hvis du anskaffer dig dette We Do Wood skrivebord, får du ikke blot et skrivebord i super lækker kvalitet, du er samtidig også med til at værne om miljøet. We Do Wood skrivebordet er nemlig produceret i den type bambus, der kaldes moso bambus, og det er en af de mest bæredygtige naturressourcer i verden. Udover We Do Woods bæredygtige værdier er de på ingen måde gået på kompromis med det praktiske eller designmæssige med deres We Do Wood skrivebord. We Do Wood skrivebordet vil, mener vi, på alle måder give et ekstra pift til indretningen. Udover det smukke og stilfulde design er We Do Wood skrivebordet virkelig praktisk. Fx kan det nemt rumme både en bærbar computer samt papirer eller hvad man ellers har liggende – alt sammen på hylderne under bordpladen. Vil du et stilet og smukt og enkelt designet skrivebord, så kig nærmere på We Do Wood skrivebordet!

We Do Wood laver bæredygtige møbler til børn og i den grad også til voksne! We Do Wood handler ikke bare om møbler, men også om holdninger, forandringer og fornuft. Vi er vilde med deres bæredygtige møbler. 

Lækker og bæredygtig design taburet fra We Do Wood

Danske We Do Wood har mange ekstraordinære møbeldesign at tilbyde i deres sortiment. En af dem er deres fabelagtige og ikke mindst bæredygtige taburet, ”Button Stool”, der er virkelig elegant i sit slanke og lækre design. Tankerne bliver nærmest ledt hen mod hvordan man ser en fransk bistro indrettet. Super fin og rustik!

Button Stool er designet så den fremstår enkel og simpel i sit udtryk. Samtidig er den lavet i ekstremt stærkt bambusfibre, hvilket skaber et stærkt fundament for sædet på denne lækre taburet fra We Do Wood.

Det knapformede sæde er skåret ud på indersiden, hvilket giver den en lille fordybning i midten. Denne form giver taburetten ekstra god komfort. Sædet kan du få i farverne sort og rustrød.

Som sagt er taburetten yderst komfortabel at sidde på i kraft af sine udskæringer, men den har også andre praktiske funktioner. Taburetten fra We Do Wood har en rigtig fin højde, der passer både til spisebordet, køkkenbordet eller hvis du bare skulle få lyst til at sidde ned og slappe lidt af. Vi synes, at taburetten er rigtig fin ergonomisk – for blandt andet ryggen!

We Do Wood taburetten er fremstillet i certificeret moso bambus, der er en af verdens mest bæredygtige produkter. Der bliver i dyrkningen af bambussen hverken brugt kemikalier, pesticider, herbicider eller gødning. 

Smart skohylde til væggen   

Den lækre ”Shoe Rack” fra We Do Wood er en praktisk og elegant skohylde til væggen. Skohylden er yderst justerbar og fleksibel i sit design, så man kan let – efter behag – placere skohylden det ønskede sted i hjemmet.

Skohylden er ikke bare smart i kraft af sin fleksibilitet til fx ophæng. Den er også produceret i både bæredygtige og solide materialer. Skohylden kan i sit design imødekomme forskellige typer og størrelser af sko. Super smart at der både er plads til den solide vandresko og stiletterne.

Skohylden ”Shoe Rack” er er som sagt både en praktisk og elegant skohylde. Det er blandt andet i kraft af dens spinkle og slanke design og samtidig på grund af det solide materiale, den er produceret i, nemlig moso bambus.

Den lille slanke skohylde kan du let hænge op på væggen med det medfølgende skohylde-ophæng. Ophænget kan du få i både sort og messing. Opsætningen er let at have med at gøre, så der går ikke mange minutter før du har din elegante skoopbevaring på plads og klar til brug. Det er virkelig brugervenligt samtidig med, at det ser fantastisk og indbydende ud i fx din entre.

Vi kan rigtig godt lide skohylden ”Shoe Rack” fra We Do Wood. Den er let at hænge op, alle former for sko passer perfekt til den, den er solid og så ser den godt ud med alle de andre produkter fra We Do Wood. Samtidig kan skohylden stå alene og se utrolig elegant og indbydende ud. Hvad mere kan man ønske…  

Bæredygtig moderne slagbænk fra We Do Wood 

We Do Wood har skabt denne bæredygtige moderne slagbænk, kaldet ”Correlation”.

Slagbænken har et rustikt, traditionelt og samtidig yndefuldt design. Et klassisk skandinavisk design med rene og elegante linjer, der for altid vil fascinere tilhængere af godt og flot håndværk.

Ud over slagbænkens fine ydre, så byder den også på en masse praktiske egenskaber: 

-          Den er utrolig god at bruge til opbevaring af dine mange ting. Den er yderst rummelig, så hvis du mangler et sted at opbevare større ting eller du har en hel masse ting, du ikke ved hvor skal placeres uden de ligger og flyder i hjemmet, så kan slagbænken tilbyde dig den plads, du mangler. 

-          ”Correlation” Slagbænken er virkelig praktisk anvendelig. Den opfylder flere af de behov, du står og efterspørger i hverdagen. Et lækkert stykke møbel, der pynter i hjemmet, et praktisk redskab, hvor du kan opbevare alt lige fra dyner til legetøj. 

-          Slagbænken er ydermere utrolig let at samle. Det eneste, der skal gøres er, at skrue soklen på kassen. Derudover har den et aftageligt låg og en slank ligefrem form uden hverken arm- eller ryglæn, hængsler, håndtag eller andre unødvendige detaljer. Slagbænken er lavet i 80 cm. moduler og hver Correlation slagbænk kan placeres individuelt eller kombineres med andre slagbænke-moduler. De kan meget fint hægtes sammen. 

Bogkasser i forskellige farver og kombinationer

We Do Wood har meget forskelligt at tilbyde og en af vores favoritter er deres fantastiske bogkasser, også kaldet SJ Bookcase, der kan fås i flere forskellige farver og kombinationer.

Disse bogkasser fra We Do Wood vender nærmest det traditionelle bogreol design på hovedet og i stedet tilbyder We Do Wood en frisk og moderne stil med et utal af udfordrende skæve kombinationer og farver – lige fra det ”strenge” til det mere asymmetriske udtryk.

Bogkassen er ydermere utrolig praktisk og moderne designet i den forstand, at hver enkelt kasse kan fjernes fra hinanden og du kan dermed designe bogkassen efter lige det udseende, du ønsker, og du kan altid ændre på designet, hvis du vil forny ”looket”. Følg linket her og se hvordan du sætter bogkasserne op / ændre opsætningen.

Bogkasserne er super lette at samle, og du kan let og uden problemer skabe dig et helt unikt møbel. SJ Bookcase tilbyder vi / We Do Wood i forskellige super lækre og moderne farver, bl.a. olive, cool grey og dark grey. Der medfølger en ophængsliste, som du selv skal sætte bogkasserne på.

Bogkasserne fra We Do Wood er – som de øvrige We Do Wood møbler – produceret i det solide og bæredygtige materiale Moso bambus. 

We Do Wood fremstiller i bambus

Alle møbler fra We Do Wood er – som den opmærksomme læser måske allerede har luret – fremstillet i Moso bambus. Denne type bambus er en af de mest bæredygtige naturressourcer, vi har i verden. – Det er faktisk den eneste plante, der kan holde trit med det nuværende forbrug af træ. På den måde kan bambus være med til at sætte en stopper for den nuværende afskovning i verdens skove.

We Do Wood arbejder desuden kun med certificerede plantager for at undgå farlige kemikalier og andre ting, der er skadelige for miljøet. Bambus-bearbejdningen og selve møbelproduktionen er helt uden brug af skadelige kemikalier, og alle klæbemidler, der anvendes under forarbejdning og produktion, har de laveste formaldehydemissioner i branchen. Vi mener derfor, at vi med god samvittighed sagtens kan kalde We Do Woods møbler for bæredygtige møbler! 

Læs mere

Tabel  Liste

Tabel  Liste

Loading...
Vent venligst ...