Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bischoff Living

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

tiny gardens

Forestil dig din vindueskarm forvandlet til en lille have. En have, der uanset årstid, kan give dig det grønne - og ikke mindst sunde - drys på din mad. Haven vil være økologisk, smuk, den dufter dejligt og er bæredygtig. Ovenikøbet er den produceret af mennesker, der ikke har fodfæste på det ordinære arbejdsmarked. OG det gode er, at det faktisk kan lade sig gøre ved at købe vores tiny gardens’ vindueshaver.

En vindueshave fra tiny gardens er en lille fin æske, der er lavet af fødevaregodkendt genbrugspap og designet i samarbejde med GladDesign, der beskæftiger udviklingshæmmede mennesker. De flotte æsker er produceret i København og samlet af unge, der ikke umiddelbart er parate til at varetage et ordinært job. Frøene, der hører til vindueshaven, er certificeret økologiske. De økologiske frø dyrkes i en bæredygtig og komposterbar hampemåtte, som er udviklet af den innovative danske virksomhed Advance Nonwoven.

Formålet med de små haver er at give alle mulighed for at dyrke sit eget grønne drys til maden og opleve glæden ved det. Spirene i deres fine små æsker både smager godt og er smukke at se på. Tiny gardens tænker i bæredygtighed hele vejen. Ud over at de små haver til vindueskarmen er æstetisk smukke, tænker tiny gardens i genbrug, økologi samt social ansvarlig produktion og arbejdskraft.

Rent praktisk går der en til to uger fra du sår frøene i den tilhørende æske til du har fint drys til din middagsmad eller rugbrødsmadder.

Tiny gardens er en socialøkonomisk virksomhed. Det betyder at virksomheden arbejder ud fra et socialt, sundheds- og miljømæssigt formål. Når du køber tiny gardens, får du ikke bare den vare, du har bestilt, du bidrager også til at udvikle nye bæredygtige dyrkningsmetoder indenfor urban gardening fordi tiny gardens geninvesterer deres eventuelle overskud i virksomheden og deres formål. Endelig er du med til at skabe muligheder for et mere rummeligt arbejdsmarked.

Idekvinden bag tiny gardens er hortonom Helle Haugaard.

Læs mere

Tabel  Liste

Tabel  Liste

Loading...
Vent venligst ...