Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Small-Design

Børnemøbler fra SMALL-DESIGN

Bag SMALL-DESIGN børnemøblerne står designerne Eglantine Charrier og Anja Lykke. Begge uddannet fra Danmarks Designskole, linjen for rum og møbeldesign.

SMALL-DESIGN har udviklet en serie børnemøbler i et funktionelt og geometrisk design i en inspirerende farveskala. Børnemøblerne fra SMALL-DESIGN er designet i et enkelt skandinavisk formsprog. Deres lette og tidsløse udtryk gør møblerne velegnede til at indgå mange steder i boligen. I køkken og stue såvel som på børneværelset.

 

Børnemøbler med farver

Børn har en umiddelbar tilgang til deres omgivelser og bruger møbler aktivt i deres leg. Netop denne tilgang til møbler har været til stor inspiration i udviklingen. Børnemøblerne fra SMALL-DESIGN kan vendes, drejes og stilles på hovedet. De er robuste og stabile. Derudover rummer børnemøblerne – der appellerer til både piger som til drenge - flere funktioner så de for eksempel kan bruges både som stol og bord, bogkasse, legeplateau m.m. Et andet og meget væsentligt element er også farverne. SMALL-DESIGN laver børnemøbler med farver, glade farver, drengefarver og pigefarver. Der er fuld fart på paletten og det appellerer også meget til børnene. De bliver nærmest draget af de glade farver, har vi oplevet mange gange.

Alle møblerne er danskproducerede på snedkeriet Aksel V. Nielsen ApS i Hårlev. Nærheden til produkterne er vigtig for SMALL-DESIGN. Anja og Eglantine følger møblerne fra A til Z for at sikre at kvaliteten er i top og kan leve op til kravene for aktiv og lærende børneleg.

Møblerne – der kan bruges af såvel drenge som piger – er alle danskproducerede. Materialet er birkekrydsfiner med lakerede overflader samt Formica laminat. Børnemøblerne fra SMALL-DESIGN er påført to lag hvidpigmenteret lak med mellemslibning og opfylder møbelfaktas brugskrav for klasse 1. Børnemøblerne er meget slidstærke og har desuden overflader, der er nemme at rengøre.

Læs mere

Tabel  Liste

Tabel  Liste

Loading...
Vent venligst ...