Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Roommate Tipi

Tipi og meget andet – design og økologi til børn

Roommate er en dansk designvirksomhed, som skaber innovativt design til børn i alle aldre. Danske Roommate står blandt andet bag den meget populære - og økologiske - tipi, som Roommate kalder Hippie Tipi samt den prisvindende sækkestol HappyCat - ligeledes i økologisk materiale. Målet, med alle de ting som Roommate laver, er, at de skal give lyst til leg. De skal stimulere børnenes kreativitet og samtidig udfordre deres motorik. 

Roommate

Anne Birgitte Balle & Christine Schwarzer – designerne bag Roommate – har skabt et univers med strålende farver, humor og glæde, der lyser op og bringer smil frem hos børn og faktisk også hos voksne. Med andre ord: Fantastiske designs til børn!

Roommate tipi: flot design og praktisk - selv i stuen

Mange forældre vil sikkert kunne nikke genkendende til fornemmelsen af, at børneværelset har invaderet stuen. Og det er jo naturligt nok, for børn elsker jo at være dér, hvor de voksne opholder sig. Af den grund tilstræber Roommate, at deres design tipier, sækkestole osv. skal kunne falde naturligt ind i vores moderne boligindretning. Så selv om Roommates designs tager udgangspunkt i børnenes verden, kan de også fungere som sjove og charmerende designindslag i voksenmiljøet - prøv bare at kigge nærmere på Roommate tipien "Hippie Tipi" eller den design prisvindende sækkestol HappyCat. Både tipien – som du kan få i mange forskellige super fede farver – og HappyCat’en vil klæde nærmest enhver stue eller ethvert køkken. 

Hos Bischoff Living er vi meget glade for den fine Roommate tipi, og det er vi af mange grunde. Dels er vi som bekendt særdeles glade for økologi, og da Roommates tipi er fremstillet i rustikt økologisk GOTS certificeret bomuld, finder vi den "lige i øjet". En anden grund til at vi er så glade for tipien er, at den er fantastisk for ungerne. Roommate tipien er lavet så robust så den kan bruges både inde som ude. Og på grund af dens robusthed er den genial til leg. Den vælter nemlig ikke så let, som mange måske går og tror – og samtidig har den også en størrelse, der gør, at der er plads til leg i den...  

Roommate legetelt til børn – oplev det uventede

Ud over sit lækre og charmerende design, så kan Roommates legetelt til børn også tilbyde en masse fantastiske oplevelser til de små. Roommate legeteltet har sine fordele i sin autencitet, praktiske egenskaber, smilende udtryk og ikke mindst sit økologiske kvalitetsmateriale. 

Roommate legeteltet er genialt til indianerlege, hulelege, en stille hygge- læsestund eller hvad man nu finder på sammen med sin bedste ven, veninde, søster eller bror. Der er uendelige muligheder i, hvordan ungerne vil bruge Roommate legeteltet. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. 

Man kan også bruge Roommate legeteltet til en indianer temadag i børnehaven, hvis man leder efter en idé til et hyggeligt arrangement (det har vi personligt gjort i vores ungers børnehave til et sommerarrangement – og det så super festligt ud, dér midt i børnehavens egen ”skov”). Børnene vil garanteret elske at løbe rundt fra telt til telt, råbe op som indianere (og selvfølgelig med en fjer i håret) og diskutere hvem, der er høvdingen i stammen. Ja, Roommate legeteltene er perfekte til leg, sjov og ballade. 

Man kan selvfølgelig også have Roommate legeteltene stående ude i haven eller på terrassen. Her er de ideelle om sommeren, hvor det er varmt og dejligt udenfor, og hvor de små børn elsker at finde på finurlige ting at lave ude i haven. Her kan Roommate legeteltene både bruges til leg og spas, men samtidig også bruges til at søge skygge under middagssolen, hvis det bliver for varmt. Super genialt, synes vi! 

Roommate legeteltene er ikke bare gode til at underholde børnene, de er også utrolig praktiske. Om du har ét eller tre legetelte, så er de lette og hurtige at sætte op og gøre klar til leg. Roommate legeteltene er trods deres fine design og smarte praktiske egenskaber også yderst robuste i deres materiale. 

Roommate tipiens GOTS certificerede økologiske bomuld er af allerbedste kvalitet, og du kan roligt forvente, at Roommate legeteltet holder i lang tid. Ydermere er Roommate legeteltet - grundet sin GOTS certificering - et godt valg set ud fra et bæredygtigt og sundhedsmæssigt synspunkt, da materialet er produceret under meget strenge krav.

Sød Roommate HappyCat sækkestol – lækkert og økologisk design

HappyCat sækkestolen fra Roommate har et helt unikt design, og er en af Roommates helt store succeser. HappyCat sækkestolen er ikke en hvilken som helst sækkestol. Det er nemlig en prisvindende sækkestol, da den blev belønnet med DesignPlus prisen i 2007 for netop sit unikke design. 

Med HappyCats sjove strittende ører, udmærker designet sig på en ganske anderledes måde end andre normale sækkestole. Sækkestolen indbyder i høj grad til leg hos de små (og for den sags skyld også større) børn, der typisk både ønsker noget, der udfordrer fantasien og samtidig noget, hvor man kan bruge kroppen på forskellige vis. Den passer perfekt ind i børnenes verden – og værelse :-) 

Ud over HappyCat’ens brillante og indbydende design, er den også super komfortabel, blød og robust på samme tid. Børnene kan roligt boltre sig i den uden materialet tager skade eller går i stykker. HappyCat sækkestolen er samtidig dejlig blød og komfortabel, hvilket gør at den har en god siddekomfort, hvis børnene bare har lyst til at slappe lidt af og fx læse en bog eller se en film. 

Materialet til HappyCat sækkestolen er produceret under ordentlige og kontrollerede forhold, og grundet de strikse krav under fremstillingen, hvor diverse kemikalier forbydes, er sækkestolen fra Roommate også sund og ikke skadelig for sine omgivelser. Behøver vi at sige at coveret (eller betrækket som man også kan kalde det) på HappyCat sækkestolen er GOTS-certificeret 100% økologisk bomuld? J Sækkestolens inderpose er fyldt med EPS-kuglefyld, der selvfølgelig IKKE indeholder bromerede flammehæmmere! 

 

Læs mere

Tabel  Liste

Tabel  Liste

Loading...
Vent venligst ...