Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bischoff Living

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Place de Bleu

Place de Bleu designer brugsting, der gør en forskel. Bæredygtigt design, der skaber positiv opmærksomhed og daglig glæde over kvaliteten, det gode håndværk og det unikke udtryk. Place de Bleu har fokus på interiør, bolig, accessories - eller tilbehør - og børn.

Place de Bleu’s designprofil er resultatet af et frugtbart møde mellem skandinavisk enkelhed og en global og farverig verden. Ambitionen hos Place de Bleu er at nyfortolke den skandinaviske designtradition med inspiration, mennesker og håndværksteknikker fra verden omkring os. Se fx denne Place de Bleu Samur pude i tre forskellige farvekombinationer. Virkelig en Place de Bleu favorit!

Place de Bleu er bæredygtigt design

Udover at designe super lækre puder, puffer med mere har danske Place de Bleu også stort fokus på at skabe bæredygtigt design. Alt det stof, der bruges i Place de Bleu er rester fra den danske møbelproducent Kvadrat. Hermed mindre ressourcespild! 

- Place de Bleus skønne puder - og ikke mindst deres bæredygtige profil - går superflot hånd i hånd med We Do Woods smukke og helt enkle møbler. Se alle møblerne fra We Do Wood her.  

Stort udvalg af skøn brugskunst

Place de Bleu’s enkle og samtidig grafisk elegante formsprog har fået stor opmærksomhed og er anerkendt for at mikse former, farver og teksturer til et personligt, tidløst og inspirerende udtryk. Place de Bleu er drevet af passion for kvalitet og ønsket om at bibeholde traditionelle håndværkstraditioner og -teknikker. Håndværk er for Place de Bleu ikke bare en detalje eller finish, men selve den unikke konstruktion, der gør, at ikke to produkter er ens. Blandt andet derfor blev Place de Bleu i 2012 valgt til at repræsentere det ypperste af dansk kunsthåndværk ved Danish Craft Collection 16 i 2012.

Alle vores produkter er lavet i hånden og designet og produceret i Danmark. Syet, hæklet eller broderet på vores værksted på Nørrebro af indvandrerkvinder, der viderefører og fastholder traditionelt kunsthåndværk.  Disse kvinder har hidtil ikke kunnet finde fodfæste på det danske arbejdsmarked pga. sprogvanskeligheder, sygdom eller menneskelig sårbarhed. Place de Bleu hjælper kvinderne til et arbejdsliv med værdighed, meningsfuldhed og glæde, og kvinderne kvitterer ved at skabe designs med øje, sans og hjerte for detaljen.

Også i valget af materialer udtrykker Place de Bleu et ønske om intelligent brug af ressourcer. Vi producerer af overskudstekstiler fra den danske tekstilproducent Kvadrat. Dette sikrer en ekstrem høj produktkvalitet, produktionens bæredygtighed og giver produkterne karakter af limited edition.

Et produkt fra Place de Bleu bliver aldrig mainstream, det er et stykke unika med en historie, der taler til folk med blik for æstetik, kvalitet og den bæredygtige tanke. 

Place de Bleu har eksisteret siden februar 2010 og blev grundlagt på Blågaards Plads i København; deraf navnet Place de Bleu. Place de Bleu forhandles i dag i et eksklusivt udvalg af møbel- og designbutikker både i Danmark og i udlandet – samt naturligvis i vores egen webshop og i butikken på Rentemestervej 80. Og nu altså også hos Bischoff Living. 

En social-økonomisk virksomhed

Place de Bleu er meget mere end smukt design. Place de Bleu er en social-økonomisk virksomhed, der producerer og sælger eksklusive designprodukter, samtidig med at den opkvalificerer og beskæftiger kvinder med anden etnisk baggrund end dansk. Visionen er at skabe beskæftigelse på alternative vilkår for marginaliserede grupper, medvirke til et mere rummeligt arbejdsmarked og afprøve forretningsmodeller for socioøkonomiske virksomheder.

Det er virksomhedens formulerede mission at synliggøre - og dermed bidrage til at bevare traditionelle og potentielt truede håndværkstraditioner og -teknikker ved at skabe en produktionsvirksomhed på kommerciel basis. Place de Bleu er en non-for-profit virksomhed, alt overskud fra salg af designobjekter og salg i systuen geninvesteres i virksomhedens formål.

Place de Bleu er ledet af foreningen Qaravane, som arbejder på at forbedre juridiske barrierer for beskæftigelsen af minoritetskvinder og skabe beskæftigelse på alternative vilkår.

Læs mere

Tabel  Liste

Tabel  Liste

Loading...
Vent venligst ...