Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Pileflettede kurve og vugger

Pileflettede vugger

Vores vugger fra Hjørnholm Pil er produceret af Anne Mette Hjørnholm. De er flettet i usprøjtet pil, der er dyrket på egne marker i Vestjylland.

Oprindeligt er Anne Mette Hjørnholm uddannet tekstil designer/væver fra Designskolen i 1989, men det tekstile materiale blev for ca. 15 år siden erstattet af pil.

Anne Mette fletter ud fra et tidløst og ikke mindst klassisk design med form, funktion og kvalitet i højsæde. Farverne er pilens naturlige barkfarver. Vuggerne har lang holdbarhed, og bliver bare endnu smukkere af at blive brugt.

Vugge i pileflet - kun hos Bischoff Living

Vuggerne er en historie for sig. De pileflettede vugger er blevet til i et samarbejde mellem Anne Mette Hjørnholm og Bischoff Living. Det var afgørende for os, at vuggerne blev fremstillet i så rene materialer som muligt, så de er derfor lavet i dansk pil, der er usprøjtet og ubehandlet. Helt ren pil. Designet, synes vi, er blevet virkelig smukt og klassisk. Du kan vælge mellem to forskellige mønstre, når du bestiller en vugge i pileflet hos os: Zigzag eller Tripel.

For Bischoff Living er værdier som bæredygtighed og økologi meget væsentlige, når vi er ude og lede efter nye varer til vores butik. Da Anne Mette Hjørnholm fletter sine fine ting i dansk og - ikke mindst - økologisk pil, var det ikke svært at se, at hun vil passe rigtig fint til vores webshop. Vi er meget glade for at kunne vise jer Anne Mettes flotte pileflettede vugger her på siden. 

- Dyner, puder, sengerand, uro og mange andre skønne ting til vuggen kan du finde ved at kigge med her.

Læs mere

Tabel  Liste

Tabel  Liste

Loading...
Vent venligst ...