Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Økoladen, Økologisk Chokolade

Økoladens økologiske chokolade er håndlavet

Vi hos Bischoff Living har glædet os til endelig at kunne introducere ØKOLOGISK CHOKOLADE fra den familieejede virksomhed ”Økoladen”. Økoladen er en dansk virksomhed, som geografisk er placeret i Ørslev ved Vordingborg. Det er her ejerne (og ægteparret) Amanda og Jan Elmelund producerer deres håndlavede økologiske chokolade.

Interessen for økologi - både økologisk chokolade og generelt i fødevarer - opstod, da Jan og Amanda selv fik børn, fordi de dér blev meget opmærksomme på, hvad deres børn ”proppede i munden”, som de selv udtrykker det.

Økologisk chokolade fra Økoladen, mener vi, dækker alle chokolade entusiasters forskellige behov. Økoladen fremstiller nemlig alt fra 70% Mørk Chokolade til Hvid Chokolade med Lakrids og Fyldte Chokolader med fx solbær, fersken/passionsfrugt og lakrids. Med andre ord tilbyder vi dig et fantastisk og mangfoldigt udvalg af økologisk chokolade til enhver lejlighed – både hvis det handler om indkøb af gaver eller hvis det er til ren og skær selvforkælelse til dig og familien.

Behøver vi at sige, at vi er meget begejstrede for Økoladens økologiske chokolade?! 

Økologi Version 2.0 – Økologisk chokolade med fokus på bæredygtighed

Hos Økoladen går man ikke på kompromis! Som vi allerede har fortalt er Økoladens chokolade 100% økologisk. Derudover har den danske virksomhed nu stort fokus på bæredygtighed i forhold til den økologiske chokolades emballager. Det betyder blandt andet, at den økologiske chokolade nu bliver pakket ind i plast, hvor 80% af plasten er genanvendt. Desuden samarbejder Økoladen nu med KLS PurePrint for at gøre deres økologiske chokolades kartonemballage ”Cradle to Cradle” certificeret og endnu mere bæredygtig. Helt i Bischoff Livings ånd!  

Elmelund - Eksklusiv økologisk og dansk chokolade

Den eksklusive danske chokolade ”Elmelund” er nyeste skud fra Økoladen. Elmelund er luksuschokolade når det er bedst og afspejler helt klart kvalitet og eksklusivitet. Med den danske chokolade Elmelund begyndte Økoladen for alvor på at fremstille økologiske fyldte chokolader. Både Amanda og Jan Elmelund er uddannede Chocolatiere. De har derfor kompetencerne til både at være kreative og selektive, når de tryller med de eksklusive og økologiske råvarer, og det kan vi både se og smage HELT tydeligt!   

Økologisk dansk chokolade – den virksomhed måtte vi da besøge!

Vi har – selvfølgelig – været på besøg hos Økoladen. Vi var meget nysgerrige på hvordan man fremstiller økologisk dansk chokolade, når vi på forhånd allerede vidste, at det bliver lavet i hånden. Da vi blev vist rundt i produktionen, var det helt tydeligt hvor stolte, entusiastiske og kompetente hele teamet er. Vi var ikke et øjeblik i tvivl om, at HER bliver der virkelig fremstillet økologisk dansk chokolade af allerhøjeste kvalitet! På vores besøg fik vi masser af god viden om chokoladen og selve produktionen. Desuden fik vi også at vide, at Elmelundens fyldte chokolader er i finalen i Salling Food Award 2018. Det beviser igen, hvor super lækker Økoladens og Elmelundens økologiske danske chokolade er! - Derudover vandt Økoladen faktisk allerede i 2006 Guldmedaljen i Økologi for deres Hvid Chokolade med Lakrids.

Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med Økoladen – og I kan glæde jer til helt fantastiske smagsoplevelser af god økologisk dansk chokolade!

Læs mere

Tabel  Liste

Tabel  Liste

Loading...
Vent venligst ...