Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Natures Collection

Økologiske skind når de er bedst!

Natures Collection har stor erfaring og viden om fåreskind – både når det kommer til at udvælge skindene og også i behandlingen af dem. Fåreskindene fra Natures Collection er i super fin og eksklusiv kvalitet.

Fåreskindene fra Natures Collection kommer fra vilde får i Island. De islandske får går på græs ude i den barske islandske natur. Ved garvningen af skindene bruges der hverken krom eller kunstige farver. Ingen grim kemi. Fåreskindene er med andre ord økologiske, naturlige og miljøvenlige på alle måder.

Natures Collections produkter sælges i Skandinavien, Tyskland, Holland, England, Amerika, Australien, New Zealand, Japan, Kina og nu altså også hos Bischoff Living, hvor vi har valgt at føre alle Natures Collections økologiske skind. De skønne skind har vi i både en langhåret og en korthåret model og i rigtig mange forskellige farvekombinationer. Derudover har vi skindene i to forskellige størrelser: 90 cm (målt på luv siden) og 110 cm.

Skindene er fantastiske i sofaen og i lænestolen eller på gulvet til hygge eller pynt. - Eller hvad med på terrassen hvis du ønsker at forlænge sommeren?

Læs mere

Tabel  Liste

Tabel  Liste

Loading...
Vent venligst ...