Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Minigarden

Urban gardening i sin fineste form – rendyrket idyl på din væg

Hos Bischoff Living er vi super glade for at kunne introducere Minigarden for dig. En fantastisk haveløsning / urban gardening løsning lige til at hænge på væggen. Minigarden er fx perfekt til dig, der gerne vil være med på urban gardening bølgen, og ikke rigtig har pladsen. Med Minigarden går haveideen nemlig i højden, og den væghængte have giver dig derfor mulighed for at dyrke dine egne krydderurter, jordbær og blomster på et minimum af plads. De robuste plantekasser - til bl.a. urban gardening - er lavet af fødevaregodkendt plastik, så du og din familie med glæde og nysgerrighed kan ”gå ombord i” de hjemmedyrkede lækkerier.

Denne fantastiske grønne løsning gør urban gardening til en leg, hvor alle kan være med. Med Minigarden kan du dyrke fx dine egne yndlingskrydderurter på altanvæggen eller på væggen i køkkenet. Du kan forskønne kontoret med en smuk plantevæg, der samtidig forbedrer indeklimaet. Eller du kan sammen med børnene lave et jordbærbed i børnehaven eller skolen, som både børn og voksne vil elske. Kig mere på videoen her.

Altanindretning med plantevægge

Altanindretning og indretning af andre lodrette flader i haver såvel som i bymiljøer får i disse år mere og mere opmærksomhed. Vi ser i dag rigtig mange gøre meget ud af deres altanindretning, med smukke krukker og altankasser. Vi vil meget gerne bidrage til denne tendens og har derfor indledt samarbejde med Minigarden, som oprindeligt er udviklet og produceret i Portugal.

Ideen om at dyrke afgrøder og blomster på lodrette flader, (fx som en del af en altanindretning), betød meget for ejeren af et lille familiegartneri i Alentejo i Portugal. Da ejeren gik på pension opdagede han, at han slet ikke kunne undvære at få jord under neglene. Han gik derfor i gang med at omdanne sin haves mure til lodrette jordbærbede til børnebørnene, og fik på den måde udviklet de første Minigardens. Familien tog dem siden i brug i gartneriet med stor succes. Minigarden er i dag gennemtestet og videreudviklet af professionelle gartnere.

Om du har en altan, en lille gårdhave eller måske slet ingen uderum gør ingen forskel. Plantemodulerne fra Minigarden kan nemlig bruges både inde og ude.

Så har du brug for inspiration til din altanindretning, terrasse eller måske en skolehave, så se med herunder!

Læs mere

Tabel  Liste

Tabel  Liste

Loading...
Vent venligst ...