Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bischoff Living

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Villa Home & Garden

Marokkanske tæpper fra Villa Home & Garden

Fra Villa Home & Garden har vi vores skønne marokkanske tæpper; Beni Ouarain og Tiflet tæpperne.

Virksomheden Villa Home & Garden går meget op i ægthed og bæredygtighed. Det betyder, at de marokkanske tæpper nøje og personligt udvælges af Helle Fog, der er en af de primære kræfter bag virksomheden. Dette gælder både i udvælgelsen af helt nye marokkanske tæpper men også vintage tæpperne, der har været brugt af nomadestammen Beni Ouarain.

Beni Ouarain tæpperne er håndknyttede tæpper fra Beni Ouarain nomadestammen i Marokko. Hvert marokkansk Beni Ouarain tæppe bliver fremstillet helt unikt af kvinderne i stammen og knyttearbejdet er en del af en lang og spirituel proces. Beni Ouarain tæpperne er i 100% ren uld. På grund af det høje lanolin indhold i ulden er tæpperne forholdsvist lette at holde.

De marokkanske Tiflet tæpper er fremstillet i hånden af lokale kvinder i byen Tiflet (bliver også stavet Tifelt) i Marokko. Tæpperne bliver vævet og dernæst broderet så der opstår en meget høj slidstyrke og fasthed. De smukke marokkanske Tiflet tæpper, som f.eks. passer perfekt på et trægulv, er fremstillet i uld, bomuld og sabra (den såkaldte kaktus silke). Farverne holdes tone i tone, hvilket bidrager til et roligt og behageligt udtryk.

Her hos Bischoff Living bestræber vi os på at have både vintage og nye marokkanske tæpper på hylderne. Om det er et gammelt marokkansk tæppe vil fremstå i teksten ved det enkelte tæppe. 

Vi tager også imod bestillinger på Beni Ouarain tæpper

Som noget nyt kan vi også tage imod bestillinger på de marokkanske Beni Ouarain tæpper. På den måde kan du få knyttet dit helt unikke Beni Ouarain tæppe i de mål og med det mønster, som du ønsker. Ring på tlf. 6130 3961 eller skriv til email: rikke@bischoff-living.dk - så finder vi en løsning.

 

Læs mere

Tabel  Liste

Tabel  Liste

Loading...
Vent venligst ...