Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

FRANCK OG FISCHER

Danske FRANCK OG FISCHER fremstiller lækre designprodukter til børn fra 0 år.  

Designprodukter kan jo være mange ting. FRANCK OG FISCHER designer og producerer fx: 

-       Flotte og helt enkle aktivitetsstativer til de yngste, hvor du kan hænge det sanselegetøj som du synes passer til den lilles alder og udvikling. En ekstra fin detalje ved FRANCK OG FISCHERs aktivitetsstativ er, at det er let at slå sammen, hvis man ikke vil eller har plads til at have det stående hele tiden – eller hvis man skal have det med på farten 

-       Krammedyr i forskellige materialer. Nogle er lavet i blød økologisk bomuldsjersey mens andre af krammedyrene er hæklet i økologisk bomuldsgarn 

-       Stimulerende aktivitetslegetøj til de mindste – som fx forskellige rangler, stofbøger, Petrus Kuben eller de charmerende og populære uglespejle 

-       Uroer med forskelligartede figurer/temaer 

-       Sengetøj i flere størrelser til både piger og drenge i størrelser fra baby til ”voksenstørrelse” – og selvfølgelig i lækker økologisk bomuld. Fælles for stort set alle sættene er, at de er i kønsneutrale farver og mønstre. 

-       Sengerande. Vi har både de høje og kraftige modeller men også de mindre sengerande. De store sengerande er i fine - og kønsneutrale – mønstre og farver, mens de små sengerande (som også egner sig til vugger, lifte og barnevogne) er mere fantasifulde og stimulerende at kigge på 

-       Puslepuder i rolige farver. Fremstillet i 100% certificeret økologisk bomuld med en phthalatfri akryl-coating 

-       Forskelligt interiør til børneværelset så som opbevaringskurve (med de smukkeste svaner på), tæpper (både til gulvet og til at svøbe de små i) og de skønneste og mest fantasifulde puder, vi til dato har set. 

-       Super charmerende tasker til både piger og drenge – fx med Rasmus Klump 

-       Og som noget nyt laver FRANCK OG FISCHER nu også den fine Babymat, som er en kraftig rund madras eller måtte, der passer så den kan ligge under FRANCK OG FISCHERs aktivitetsstativ. Sammen med måtten kan du bestille babyringen (babynest), som skal placeres på måtten og dermed omkranse dit barn. På den måde kan baby ligge godt og lunt, og ikke mindst beskyttet, under aktivitetsstativet og hygge sig. Det er da ret optimalt, tænker vi. 

FRANCK OG FISCHER, miljøet og økologien

Det danske brand FRANCK OG FISCHER er, i efterhånden store dele af verden, kendt for deres høje kvalitet og deres smukke og fantasifulde designs. FRANCK OG FISCHER kombinerer det funktionelle og – ikke mindst – legen med designet og den høje kvalitet. Et af FRANCK OG FISCHERs vartegn er deres respekt for miljøet - både når det drejer sig om deres økologiske legetøj, sengetøjet, puder og alle de andre skønne ting til børnene. 

Som forældre giver det en tryghed at vide, at børnenes legetøj er økologisk legetøj, at sengetøjet til dem er økologisk og så videre. 

Hos Bischoff Living kan vi fortælle, at alt det garn, der bruges til de mange fint hæklede ting fra FRANCK OG FISCHER, er økologisk certificeret. Bomuldsstoffet og bomuldsjerseyen er ligeledes økologisk, og farverne, der bliver brugt til indfarvning og tryk er naturligvis også uden kemikalier. En del af den bomuld som FRANCK OG FISCHER benytter til deres mange produkter er tilmed Fairtrade certificeret. 

Vi vil også gerne nævne at udover at FRANCK OG FISCHER som bekendt tænker i at passe på vores alle sammens klode, så går de også meget op i håndarbejdet. Det er sådan at alle de produkter fra FRANCK OG FISCHER, der laves af tekstiler, er håndlavet, og det er uanset om der er tale om produkter, der bliver syet eller hæklet – alt laves i hånden. 

De ting fra FRANCK OG FISCHER, som bliver fremstillet i træ, bliver malet med miljøvenlig maling. 

FRANCK OG FISCHER arbejder tæt sammen med deres samarbejdspartnere og besøger dem ofte. FRANCK OG FISCHER kan derfor altid stå inde for både miljøforhold og arbejdsforhold dér hvor deres produkter bliver fremstillet. 

FRANCK OG FISCHER tænker også i bæredygtighed

En sidste finesse vi synes er værd at nævne, er FRANCK OG FISCHERs farve- og mønstervalg. Udover deres smukke og rolige farver, som efter vores mening passer smukt ind i stort set enhver boligindretning, har FRANCK OG FISCHER også tænkt på, at de fleste farver og mønstre gerne må være kønsneutrale. På den måde kan vi som forbruger være med til at være mere bæredygtige. For eksempel går en sengerand i en kønsneutral farve eller et kønsneutralt mønster alt andet lige lettere i arv til lillebror, lillesøster, fætter eller kusine. Dét synes vi er smart og bæredygtigt tænkt! 

Med andre ord – og hvis vi skal korte det hele lidt ned – handler det hos FRANCK OG FISCHER om barnet (eller babyen), om miljøet og generelt om at tage ansvar. Derfor synes vi hos Bischoff Living, at FRANCK OG FISCHERs statement også giver rigtig god mening:

Design for Kids – made with care 

Vi er vilde med FRANCK OG FISCHER!

Læs mere

Tabel  Liste

Tabel  Liste

Loading...
Vent venligst ...