Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Graypants lamper

Graypants lamper

Graypants lamperne "Scraplights" er meget mere end blot en lys idé. Det er bæredygtige lamper! Og nu fås disse Graypants lamper som noget helt nyt også i hvid!

Designerduoen Graypants består af arkitekterne Seth Grizzle og Jonathan Junker. De er begge fra Seattle. Graypants arkitekterne er kendt for deres unikke lampeserie ”Scraplights”. De bæredygtige Graypants lamper er et innovativt koncept, som bygger på en overbevisning om, at enhver designer bør tænke miljø og social ansvarlighed ind i sit arbejde.

Graypants lamperne er håndlavede designerlamper, der er lavet af genbrugspap. De bæredygtige graypants lamper har gjort designerduoen verdenskendt for deres kreativitet og evne til at tænke i miljøvenligt og ansvarligt design.

Graypants arbejder ud fra en filosofi bygget på værdier som bæredygtighed – en filosofi der blandt andet tager udgangspunkt i begrebet ”From cradle to cradle”. Med andre ord vil Graypants designerne gerne tage hensyn til miljøet og også gerne udvise socialt ansvar. Den etiske produktion af de flotte Graypants lamper er mindst lige så vigtig som selve designet, synes vi hos Bischoff Living. I tråd med Graypants værdigrundlag foretrækker de to unge designere og entreprenører at bruge genbrugsmaterialer og at hyre handicappede eller socialt udsatte til produktionen.

Graypants lamperne - eller Scraplights lamperne om man vil - bliver produceret på en fabrik i Holland, som har ansat folk, der ellers ville have svært ved at komme ind på arbejdsmarkedet.

Disse Graypants lamper bliver med stor præcision laserskåret og derefter samlet i hånden lag for lag med en giftfri lim. De enkelte lampeskærme kan derfor variere lidt i form og størrelse – det er det, der er med til at gøre den enkelte lampe så unik. 

Graypants lamper i hvid

Som noget helt nyt kan vi nu præsentere jer for Graypants' Scraplight White Edition!

Med andre ord kan du nu få alle de mange forskellige Graypants lamper i hvid. Du kan altså vælge mellem den allerede kendte brune/naturfarvede eller den nye hvide. Udover farveforskellen på selve Graypants lampen giver de nye hvide lamper mere lys end den brune/naturfarvede. Vi synes, de er super flotte!!

Værd at vide når du køber din bæredygtige Graypants lampe

Graypants lamperne leverer vi som standard altid med to meter lang sort stofledning og et kabelsæt med matchende pulverlakeret loftbaldakin. Hvis du har brug for mere ledning, kan du bestille vores 5 meter ledningssæt.

Du kan vælge mellem forskellige typer pærer for eksempel halogen og LED – alt efter hvilken lysstyrke og farvetemperatur du ønsker.

Da de bæredygtige Graypants lamper er lavet af genbrugspap, er de ikke beregnet til rum med stor fugtighed og heller ikke til udendørs brug. 

Læs mere

Tabel  Liste

Tabel  Liste

Loading...
Vent venligst ...