Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

FloFlo

Alpaca plaid og meget andet fra bæredygtige FloFlo

FloFlo er startet i 2016 af designer Maiken Lyster og iværksætter Jens Thonke. Efter at Maiken Lyster havde boet i Bolivia i flere år og dér erfaret hvor fantastisk alpaka uld er - blødt, smukt, nemt at holde og helt naturligt - besluttede hun sig for, at skabe nogle klassiske alpaka uldprodukter til kvinder, børn og hjemmet. Produkter der pga. alpaka’ens fine egenskaber har lang holdbarhed.
Al FloFlo’s strik er lavet af 100% alpakauld. De grovere strikprodukter er lavet af garn som er håndspundet og håndstrikket af kvinder i små kooperativer i Bolivia. De lidt finere ting er strikket på håndmaskiner og er så syet sammen og håndbroderet bagefter. Alt hvad du kan finde her hos os er udført af kvinder i Bolivia, ofte i kvindernes eget hjem, hvor de har fået en fair løn for deres arbejde. De fleste kvinder er desuden enlige forsørgere og har gennem deres arbejde mulighed for at skaffe daglige fornødenheder og sende deres børn i skole.

FloFlo er ikke hurtige tendenser og snit der skifter flere gange om året. Produkterne fra FloFlo er så klassiske, at vi håber, de kan holde i mange år. FloFlo håber med deres alpakastrik at de kan være med til at gøre livet bedre for nogle kvinder på den anden side af jorden - og smukkere for nogle andre, her på vores breddegrader. Det vil være meningsfuldt, mener Maiken fra FloFlo.

- Da al strik er lavet i hånden, er der kun få stykker af hver style, så der vil ikke være mange andre, der har helt det samme som dig :-)

Læs mere

Tabel  Liste

Tabel  Liste

Loading...
Vent venligst ...