Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

FILIGRANTRÆER OG JULEPYNT

finders habitat er en virksomhed, der fungerer som et familieforetagende, og det er familien Finds foretagende.

Mange af de ting, som familien omgiver sig med derhjemme, er også at finde i finders habitat. For familien er det vigtigt, at der i deres eget hjem er nærvær. Det må gerne være lidt uformelt – sådan lidt uformelt smårodet samtidig med at der skal være ordentligt.

Filigrantræ

Finders habitat er lidt som at kigge ind i familien Finds eget hjem i Egaa ved Århus. Der bliver i såvel hjem som i virksomhed lagt vægt på fx harmoni og hygge og på elementer såsom sammensætning af farver og materialer. For eksempel bydes naturen med dens farver velkommen indenfor hvor det er muligt. Dette sker blandt andet i design og fremstilling af deres skønne, skønne Filigrantræer. Filigrantræet er lavet i træ og ligner – helt forenklet og minimalistisk      – et grantræ. Hos Bischoff Living synes vi, Filigrantræet er en fantastisk dekoration i sig selv – og til jul er det selvfølgelig oplagt at pynte det med sin ynglingsjulepynt. 

Julepynt i finér

Og apropos ynglingsjulepynt så har vi et rigtig godt bud på det også. Fra finders habitats Trine Find har vi nu endelig også deres smukke julepynt. Den er lavet i den fineste finér.   

Læs mere

Tabel  Liste

Tabel  Liste

Loading...
Vent venligst ...