Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Collect Furniture

Collect Furniture er en dansk lille virksomhed, der siden 2006 har specialiseret sig i børnemøbler og det de hos Collect Furniture kalder for småmøbler. Børnemøblerne er lavet i massiv egetræ med bæredygtighed i højsæde. Flere af møblerne er svanemærkede. Alle møblerne er af højeste kvalitet.

Børnemøblerne er skabt til børn med fokus på at motivere og pirre børnenes nysgerrighed. Samtidig er møblerne i et så flot design, så de også appellerer til os voksne. Møblerne, synes vi derfor, kan stå et hvilket som helst sted i hjemmet - børneværelset som stuen eller køkkenet. Børnene får på den møde deres plads i de voksnes rum.

Hos Collect Furniture er værdier som holdbarhed, sikkerhed, sundhed og miljø i fokus hele vejen fra valg af bæredygtige materialer, arbejdsforhold, selve produktionen, brug og bortskaffelse.

Det nordiske ECO-label "Svanemærket" er opnået for møblerne: Stool, Stoolesk og Frame Chair (den kommer snart igen og denne gang i en model, der er større end den netop udsolgte), og der arbejdes målbevidst på at resten af kollektionen også bliver svanemærket – netop for tydeligt at kommunikere Collect Furnitures miljøvenlige strategi.  

Alle designs er af Frederic Collette og er baseret på kombinationen af funktionalitet blandet med det legende element holdt i enkle grafiske linjer. 

Vores favorit er en skammel i skønt design

Stool hedder den, og du kan få den med og uden indgravering til den lille eller til mormor, der har svært ved at nå øverste hylde i køkkenskabet. Klik her for at se Stool med indgravering.

- Klik her for at se alle vores børnemøbler

Læs mere

Tabel  Liste

Tabel  Liste

Loading...
Vent venligst ...