Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bischoff Living

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

aunts & uncles tasker og punge

Aunts & uncles tasker er smukke og unikke lædertasker.

Her hos Bischoff Living har vi et stort udvalg af aunts & uncles tasker. Sortimentet af aunts & uncles tasker spænder lige fra aunts & uncles computertasker (til m/k), skuldertasker, clutches til weekendtasker. Udover tasker har aunts & uncles også punge i læder til både mænd og kvinder. En af vores favoritter er den super lækre Cat, som du kan få i flere farver.

Aunts & uncles tasker har en originalitet, et særpræg og et unikt design, du ikke finder mange andre steder. Aunts & uncles tasker er primært håndlavet og produceret i kvalitetslæder, der giver en fantastisk autensitet. Derudover har man i det tyske firma en bæredygtig tilgang i forhold til garvning af læder. Langt det meste af læderet bliver garvet ved hjælp af tanniner og andre ingredienser, der findes i forskellige vegetabilske materialer.

Design tasker i læder

Bag successen til de skønne aunts & uncles design tasker og punge, står den tyske familie Scheurer. Angelinka og Sven Scheurer er passioneret i deres arbejde og er tro mod deres idealer. Familien stiller høje krav til materialer, funktionalitet, enkelthed og design. De har en meget fin forståelse for skønhed, og det ses tydeligt på de enestående aunts & uncles design tasker. Hvis du vil ind og kigge på aunts & uncles egen hjemmeside finder du dem lige her.

Aunts & uncles ønsker, at design taskerne bliver vores ledsagere i mange år – som de udtrykker det. For at skabe de eksklusive design tasker ligger det familien Scheurer meget på sinde, at læderet til design taskerne og pungene er helt perfekt, og at design taskerne hver især har deres helt egen karakter.

Aunts & uncles tasker er design tasker i den lækreste kvalitet!

Læs mere

Tabel  Liste

Tabel  Liste

Loading...
Vent venligst ...