Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

aunts and uncles tasker og punge

Aunts and uncles tasker og punge - Bæredygtige og lækre!

Her hos Bischoff Living har vi et stort udvalg af aunts and uncles tasker. Sortimentet af aunts and uncles tasker spænder lige fra aunts and uncles rygsække, computertasker (til m/k), skuldertasker, clutches til weekendtasker og læder punge. Aunts and uncles gør sig altid umage for at komme med nye spændende kollektioner og kreationer, så aunts and uncles tasker og punge bliver helt unikke hver sæson.

Aunts and uncles tasker har en originalitet, et særpræg og et unikt design, du ikke finder mange andre steder. Aunts and uncles tasker er håndlavede og produceret i kvalitetslæder, der giver en fantastisk autencitet.

Når aunts and uncles taskerne produceres, tænker virksomheden altid i miljøvenlighed! Aunts and uncles sørger for, med deres bæredygtige produkter, at de ikke skader miljøet, dyr og mennesker. Blandt andet er læderet til aunts and uncles taskerne garvet og farvet så naturligt, som det kan være – det betyder at der fx garves ved hjælp af tanniner og andre ingredienser, der findes i forskellige vegetabilske materialer. Det er den mest miljøvenlige måde at garve skind på. Med andre ord undgår du formaldehyd og andet skidt når du køber en aunts & uncles taske. Du kan læse om det her.

Aunts and uncles laver også læder skoletasker!

Funktionaliteten af aunts and uncles tasker er meget variabelt. Aunts and uncles’ computertasker og rygsække kan nemlig også bruges som skoletasker. Aunts and uncles læder skoletasker har plads til din bærbar, til dine bøger og forskellige andre ting, du bruger til dit studie. Aunts and uncles har udviklet deres læder computertasker sådan, at rummeligheden i dem gør at de er yderst velegnet til at blive brugt som læder skoletasker. Desuden har aunts and uncles’ læder skoletasker mange smukke designs, som passer til både mænd som til kvinder.

Aunts and uncles’ læder skoletasker er designet unikt og enkelt. Med andre ord synes vi, at aunts and uncles’ læder skoletasker passer til alle – uanset om man er til en klassisk læderskoletaske i kernelæder eller ønsker en mere ”blød” skoletaske / computertaske.

Bag successen til de skønne aunts and uncles læder skoletasker, skuldertasker og punge, står den tyske familie Scheurer. Angelinka og Sven Scheurer er passioneret i deres arbejde og er tro mod deres idealer. Familien stiller høje krav til materialer, miljøvenlighed, funktionalitet, enkelthed og design. De har en meget fin forståelse for skønhed, og det ses tydeligt på hver enkel aunts and uncles taske og pung.

Læs mere

Tabel  Liste

Tabel  Liste

Loading...
Vent venligst ...