Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Another View

Et grønnere alternativ.

Another View gør en forskel. Mette Groth og Dorthe Brøgger - uddannet henholdsvis designer og cand. mag. - er de kreative og nyskabende initiativtagere til den spændende designvirksomhed Another View. Virksomheden arbejder ud fra at designe og producere i miljøvenlige materialer. For eksempel arbejder de meget i recycled uld til deres skønne plaider, der bliver lavet af genanvendt uld, der trævles op, spindes på ny og forarbejdes til nye designs. En proces der både er miljø- og ressourcebesparende.

For Another View handler det om at have respekt for alle led i hele processen – fra idé til det færdige produkt. For at leve op til deres miljøvenlige og bæredygtige tanker skal processen være så naturlig og kort som muligt. Dvs. færrest mulige mellemled og mindst mulig transport og spild af ressourcer. Alt bliver derfor produceret i Italien, fordi vejen til kunderne ikke er så lang fra Italien. Varerne kan på den måde blive transporteret i lastbil for at skåne miljøet mest muligt. En anden grund til at valget er faldet på Italien, er, at man i Italien har stor viden og erfaring inden for recycling af uld og endelig vil Another View også gerne være med til at fastholde arbejdspladser i Europa og samtidig have en tæt relation til deres samarbejdspartnere.

Produkterne fra Another View skal være smukke, lækre og skabe glæde, fortæller Dorthe Brøgger. ”Vi ønsker at bidrage til en bedre og grønnere verden, men det er ikke nok, at vores varer er bæredygtige. Vores strik bliver produceret på en italiensk familieejet strikkefabrik i det gamle tekstilområde i Prato. Alle materialerne er fremstillet i Italien af naturlige materialer - lavet efter gamle, italienske produktionsteknikker. Desuden arbejder vi efter ’zero waste’ principperne i meget af vores strik” siger Mette og Dorthe. Vi kan ikke få det finere: Blødt strikket tæppe i delikate og blide farver med mindre kemi, mere kvalitet, holdning og fokus på genanvendelighed!

Another View: A sustainable choice

Good for you - Good for the planet

Læs mere

Tabel  Liste

Tabel  Liste

Loading...
Vent venligst ...