Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Tasker og punge

Aunts and uncles tasker

Aunts and uncles tasker udmærker sig ved deres unikke design og deres mange forskellige formål; til studiet, til arbejdet, til shopping, store tasker, små tasker - aunts and uncles tasker til ethvert formål. Udover super lækre designs er funktionaliteten også altid i højsædet hos aunts and uncles tasker.

Som nævnt ovenover er aunts and uncles tasker noget helt særligt og unikt, hvilket måske kan lyde som lidt af en kliché, men aunts & uncles har om nogen taget et ekstra skridt for at gøre hvert enkelt taske deres helt egen og givet dem deres helt specielle særpræg. Aunts and uncles taskerne er håndlavet, og man har brugt en ældgammel håndværkstradition, der er en naturlig og beskyttende proces at håndtere læder på. Dette har medført nogle tasker, der er bæredygtige og en fantastisk lækker læder at røre ved.

Derudover er aunts and uncles taskerne designet i yderst gode betingelser og omgivelser i Italien og Indien, hvor de omkringliggende flotte naturlandskaber giver god grobund for inspiration til disse flotte aunts and uncles tasker.     

Design tasker og punge

Udover design tasker, så har aunts & uncles også lækre punge i mange varianter og farver, og både til herre og damer. Aunts and uncles design tasker er naturligvis deres varemærke, og dem de er mest kendte for, men deres punge er også i absolut fantastisk kvalitet og flot design - tag fx et kig på Rose. Denne smukke læderpung fra aunts & uncles er uden tvivl et eksempel på, at de har andre smukke ting end design tasker.

FRANCK & FISCHER skal selvfølgelig også nævnes. Til de 0-6 årige har vi de skønneste design tasker fra danske FRANCK & FISCHER.

Se vores mange tasker og punge herunder - eller kig og klik på underkategorierne til venstre hvis du fx kun vil se skuldertasker eller computertasker. 

Læs mere

Tabel  Liste

Tabel  Liste

Loading...
Vent venligst ...