Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bischoff Living

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Kundeservice

Vi ønsker, at du er glad for at handle hos Bischoff Living.

Hvis du af den ene eller anden grund fortryder dit køb, så bytter eller refunderer vi det gerne for dig. Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du oplever noget i vores webshop, som du synes kan forbedres. Vi vil nemlig gerne yde vores kunder den bedst mulige service.

Hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål om varer eller har brug for hjælp til dit køb, så send os en e-mail på: rikke@bischoff-living.dk. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt. Du kan også altid ringe til os på tlf. 61 30 39 61. Vi er som oftest ved telefonen, og ellers er du meget velkommen til at lægge en besked med dit navn og nummer, så vil vi ringe tilbage til dig.

 

Gavekort

Hos Bischoff Living kan du købe alt fra farvestrålende tipier til ungerne til allergivenlige babydyner og hotte danskdesignede spiseborde og stole i bæredygtig bambus - også som gave til en du holder af. Hvis du bliver i tvivl om, hvad du skal give i gave, har du mulighed for at købe et gavekort hos os.

Gavekort finder du som kategori på forsiden eller du kan klikke her. Du kan også kontakte os på email: rikke@bischoff-living.dk eller ringe til os på tlf. 61 30 39 61.

 

Handelsbetingelser

Vores handelsbetingelser kan du finde her.

 

Fragt og levering

Oplysninger om fragt og levering finder du her.

Loading...
Vent venligst ...