Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bischoff Living

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

KUBE BORD / BÆNK FRA SMALL-DESIGN

1.495,00 DKK

4-5 ugers levering

1.495,00 DKK

- Alt efter hvordan du vender møblet. 7 farver.

  • Beskrivelse

Børnehavemøbler når de er bedst

Børnehavemøblet her, der er døbt Kube Bænk, kan bruges både som bord og bænk alt efter hvordan du vender det. Køber du to Kube Bænke, har du dermed et sæt med både børnebord og bænk. Super smart til børneværelset og også en super smart løsning, hvis det skal bruges som børnehavemøbel i en daginstitution. Børnehavemøblet giver en stor fleksibilitet, idet at man har møbler med flere funktioner. Med andre ord synes vi, at Small-Design møblerne er geniale til hjemmet men også helt klart fantastiske som vuggestue- og børnehavemøbler!

En anden og væsentlig grund til at vi anbefaler, at Kube Bænken kan bruges i såvel private hjem og som børnehavemøbel er, at de er meget slidstærke og nemme at rengøre. Virkelig et fint møbe uanset hvorend man vælger at bruge detl!

Small-Design laver flot design

Børnemøblet fra Small-Design er fremstillet i en let genkendelig form, der kan indgå i børnenes leg. Det er kun fantasien, der sætter grænser for hvordan man vil bruge det super flot designede møbel, fortæller Small-Design.

Møblet fra Small-Design – der kan bruges af såvel drenge som piger - er danskproduceret. Materialet er birkekrydsfinér med lakerede overflader samt Formica laminat. Møblerne har fået to lag lak med mellemslibning og opfylder møbelfaktas brugskrav for klasse 1.

Kube Bænken fra Small-Design fås i farverne: Lys blå, Petroleumsblå, grå, rød, gul, rosa og hvid.

Bænken fra Small-Design måler: L:75 x B:38 cm.

Loading...
Vent venligst ...