Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

EKSKLUSIV INDHEGNING TIL VORES HØNSEHUS

8.500,00 DKK

2-3 ugers levering

8.500,00 DKK

Lærketræ og malet med Svanemærket maling.

  • Beskrivelse

Eksklusiv og virkelig smuk indhegning til hønsehus. 

Indhegningen, der passer til vores hønsehus (tøndehus) måler 2,40 meter i længden og er 1,50 meter bred. Indhegningen har en sidehøjde på 1,25 meter og en totalhøjde (altså den højeste højde) på 2 meter. Der er to højder på indhegningen fordi den jo har en rund bue, der gør at den følger tøndehuset flot og harmonisk.

Indhegningen er bygget i miljøvenligt lærketræ, den har to åbninger: En lem ind til hønsehuset som hønsene kan gå ind og ud af, og en dør, så man udefra kan komme ind til hønsene i hønsegården.

Indhegningen leveres malet i aftalte svanemærkede farver og sættes op på stedet.   

Indhegningen til hønsene laver vores tømrer på bestilling. Han er hurtig, så du har den leveret ”til kantsten” senest 2-3 uger efter din bestilling. Der er fri fragt på levering til Jylland og alle brofaste øer i Danmark. Kontakt os på tlf. 61 30 39 61 eller på e-mail: rikke@bischoff-living.dk hvis du ønsker en indhegning eller et hønsehus leveret til et andet sted på landkortet.

Da indhegningen er en bestillingsvare, bortfalder den almindelige fortrydelsesret. - Hønsehuset på billedet følger ikke med i prisen men kan købes andet sted på webshoppen.

- Hvis du gerne vil have indhegningen - eller vores hønsehus - i en anden størrelse, så ring eller skriv til os. Det kan vi nemlig sagtens finde ud af. Tlf. 61 30 39 61 eller e-mail:  rikke@bischoff-living.dk.

 

  

 
Loading...
Vent venligst ...