Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

LIDT "GRØNNERE" HØNSEHUS / HOBBITHUS

13.200,00 DKK

14-21 dages levering

13.200,00 DKK

Eksklusivt med SuperWood træ & Svanemærket maling

  • Beskrivelse

Grønt hobbit hønsehus

Når du bestiller dette "grønne" hønsehus får du:

- Et hønsehus hvor taget er lavet i miljøvenlig Superwood (og ikke i trykimprægnerede brædder)

- Et hønsehus som er malet i Svanemærket maling.

- Fri levering til kantsten!

Grønt hobbithus

Helge - der bygger vores grønnere hønsehuse og legehuse - er en mand, der mener, vi bør passe godt på os selv, hinanden og vores klode. Helge var derfor straks med på idéen om at lave husene i en grønnere og mere miljøvenlig version til Bischoff Living. Til husene til Bischoff Living er Helge derfor nu begyndt at bruge godt og gedigent og super flot SuperWood til taget – for at være mere miljøbevidst. Træet til vores grønnere legehuse er af bedste kvalitet - sådan at designet og udtrykket ikke går tabt.

Ud over at tage hensyn til miljøet og vores sundhed udmærker vores grønnere hønsehuse sig også ved at være i meget fin harmoni med omgivelserne. Kig på vores billeder og se, hvor smukke de er. Med de organiske former falder de flot og harmonisk ind i haven. Helt fantastisk!

Sider og bund i husene er lavet af birkefinér. Vinduerne er - for at højne sikkerheden - lavet af plexiglas. Husene er samlet med rustfrie skruer, og alle kanter og hjørner er pudset af. 

Hønsehuset er 130 cm højt, 240 cm bredt og 160 cm dybt. 

Helges hønsehuse er malet både ind- og udvendigt. Helge maler dem med svanemærket maling i farver og nuancer efter dit ønske. Klik her for at læse mere om den Svanemærkede maling.

Vi vil gerne give dig den bedst mulige service. Derfor råder vi dig til - når du bestiller et af vores hønsehuse - at besøge din lokale farvehandler for at finde de farver, du gerne vil have. Tag et kig på et farvekort fra RAL, NCS eller TVT (det er typisk dem alle farvehandlere har). Find IKKE et farvekort på internettet. Farverne varierer fra computer til computer og er også forskellig fra computer til virkelighed!

Send os herefter en mail på e-mail: rikke@bischoff-living.dk. Fortæl os i mailen hvilke farvekoder, du ønsker, og hvordan huset skal males.   

Hønsehusene laver Helge på bestilling. Han er hurtig, så du har huset leveret ”til kantsten” senest 3 uger efter din bestilling. Vi leverer til Jylland og alle brofaste øer. Kontakt os på tlf. 61 30 39 61 eller på e-mail: rikke@bischoff-living.dk hvis du ønsker et hønsehus malet med Svanemærket maling leveret til et andet sted på landkortet.

Da hønsehusene er en bestillingsvare, bortfalder den almindelige fortrydelsesret.

 
Loading...
Vent venligst ...