Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

EKSKLUSIVT HØNSEHUS - LIDT GRØNNERE

12.500,00 DKK

14-21 dages levering

12.500,00 DKK

Malet med Svanemærket maling.

  • Beskrivelse

Helge – der bygger vores hønsehuse og legehuse – er en mand, der mener, vi bør passe godt på os selv, hinanden og vores klode.

Det var derfor ikke svært for os at lave en speciel aftale med Helge om at lave sine hønsehuse i en grønnere og mere miljøvenlig version til Bischoff Living. Til såvel vores hønsehuse som til vores legehuse er Helge altså nu begyndt at bruge godt og gedigent SuperWood træ til taget – for at være mere miljøbevidst. Træet er af bedste kvalitet - sådan at designet og udtrykket ikke går tabt.

Gavle og bund i husene er lavet af birkefinér. Vinduerne er lavet af plexiglas. Hønsehusene er samlet med rustfrie skruer, og alle kanter og hjørner er pudset af.

I hønsehuset er der et vindue, en hønselem og en dør. Lige inden for døren er hønsehuset forsynet med redekasser, sådan at du kan nå æggene ude fra.

Hønsehuset modtager du samlet og klar til brug – ingen samlesæt.

Hønsehuset er 150 cm i diameter. Det er 160 cm langt og bunden måler indvendigt 110 x 125 cm. Gældende lovgivning siger at der max. må være 6 økologiske høns pr. kvadratmeter. Helge anbefaler dog max 10 øko høns i dette hus, der rummer 3 redekasser og 2 siddepinde. Hvis du ønsker flere høns, bygger vi gerne et hønsehus efter mål til dig. Send os en mail på: rikke@bischoff-living.dk så finder vi sammen en løsning!

Hønsehusene er malet ind- og udvendigt. Helge maler husene med svanemærket maling i farver og nuancer efter dit ønske.  Klik her for at læse mere om malingen.  

Vi vil gerne give dig den bedst mulige service. Derfor råder vi dig til - når du bestiller et hønsehus - at besøge din lokale farvehandler for at finde den eller de farver, du gerne vil have. Tag et kig på et farvekort fra RAL, NCS eller TVT (det er typisk dem, alle farvehandlere har). Find IKKE et farvekort på internettet. Farverne varierer fra computer til computer og er også forskellig fra computer til virkelighed!

Send os herefter en mail på e-mail: rikke@bischoff-living.dk og fortæl os i mailen hvilke farvekoder, du ønsker, og hvordan huset skal males.   

Hønsehusene leveres uden stativ. Fortæl os endelig hvis du ønsker, at dit hus skal stå på et - så finder vi ud af det!

Husene laver Helge på bestilling. Han er hurtig, så du har huset leveret ”til kantsten” senest 3 uger efter din bestilling. Vi leverer fragtfrit til Jylland og alle brofaste øer. Kontakt os på tlf. 61 30 39 61 eller på e-mail: rikke@bischoff-living.dk hvis du ønsker et hønsehus leveret til et andet sted på landkortet.

Da hønsehusene er en bestillingsvare, bortfalder den almindelige fortrydelsesret.

- Hvis du gerne vil have hønsehuset i en anden størrelse, skal du bare ringe på tlf. 61 30 39 61 eller sende en mail til rikke@bischoff-living.dk. Så finder vi ud af det!

 

 

 
Loading...
Vent venligst ...