Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

PETRUS KUBEN FRA FRANCK & FISCHER

289,00 DKK

1-3 dages levering

289,00 DKK

Stimulerende økologisk aktivitetslegetøj.

  • Beskrivelse

Skønt økologisk baby legetøj fra danske FRANCK & FISCHER

FRANCK & FISCHER laver meget forskelligt økologisk baby legetøj. Sansekuben Petrus er et sødt aktivitetslegetøj til din baby. Den lille kan ligge på sit aktivitetstæppe og lege med sansekuben, eller du kan hænge den op i uro-holderen. FRANCK & FISCHER er kendt for dels at være miljøvenlige men også for at have sans for at lave stimulerende økologisk baby legetøj.

Det økologiske baby legetøj Petrus Sansekube har to håndtag formet som ører, som den lille kan få fat i. Imellem de to håndtag er der knitrepapir, som hurtigt vil tage dit barns opmærksomhed. Håndtagene og knitrepapiret former et sødt lille elefantansigt, hvor håndtagene er ørerne, og knitrepapiret er næsen. Det kubeformede økologiske baby legetøj har også et spejl lavet af plastik, som hurtigt kan fange den lilles opmærksomhed med refleksioner af alverdens ting. Kuben er samtidig en rangle, som du kan hænge op i babyens aktivitetsstativ. - Vores aktivitetsstativ fra FRANCK & FISCHER kan du få i hele tre forskellige farver: Hvid, sort og natur. Vores favorit er natur.

Økologisk legetøj når det er bedst

Petrus Sansekube er super godt økologisk legetøj. Sansekuben Petrus har forskellige farver, overflader og former, så dit barn får stimuleret alle sanser. Det økologiske legetøj er lavet af 100% certificeret økologisk bomuld og er farvet med miljøvenlige farver, for dit barns bedste. Kuben er fyldt med polyesterskum, og ørerne er fyldt med genbrugspolyester. Det økologiske legetøj er let at håndtere for babyen, da det kun måler 12 x 12 cm. Hos Bischoff Living synes vi, det er et super fint stykke legetøj - blandt andet på grund af sin størrelse.

Det økologisk legetøj kan skånevaskes ved 30 grader og må ikke komme i tørretumbler.

 
Loading...
Vent venligst ...