Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bischoff Living

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

SVANEN ELSE MED MUSIK I. FRA FRANCK & FISCHER

249,00 DKK

1-3 dages levering

249,00 DKK

I økologisk bomuld. Spiller sød vuggevise.

  • Beskrivelse

Franck og Fischer har lavet denne søde svane med musik i

Franck og Fischer kommer i dette forår med mange fine nyheder. Blandt andet har Franck og Fischer designet og produceret denne smukke svane, som er en super fin fugl med musik i. Vi finder den helt eventyrlig – og inspirationen er da også hentet direkte fra vores store forfatter H. C. Andersens ”Den Grimme Ælling”.

Svanen fra Franck og Fischer er fremstillet i 100% økologisk certificeret bomuld, som oven i købet er indfarvet med miljøvenlige farver – altså uden kemi, der kan skade dit barn. Franck og Fischer tænker meget i bæredygtig retning, så fyldet i svanen er fibre fra majs planten. Fibre fra majs planten udmærker sig ved at være allergivenlige, lugtfrie, antibakterielle og 100% biologisk nedbrydelige. Et super lækkert materiale! Selve spilledåsen inden i Franck og Fischers søde musiklegetøj er 100% phthalat-fri ABS plast.

Denne smukke svane er primært i grå nuancer. Franck og Fischer laver også svanen i en lysere version. Den har vi også på vores webshop.

Franck og Fischer svanen måler 23 cm fra top til blomsten under svanen (som man trækker i). Når mor eller far – eller den lille – trækker i snoren/blomsten, spiller svanen Schuberts vuggevise. Vuggevisen er en fin lille melodi, der hjælper den lille til at finde ro – uanset om det er tid til en lur eller bare lidt hygge på aktivitetstæppet på gulvet. – Hvis du er glad for Franck og Fischer universet og sværger til økologi og bæredygtighed, så kan du her se alt hvad vi har fra Franck og Fischer – lige fra aktivitetsstativer til sengetøj i økologisk bomuld.

Svanen fra Franck og Fischer kan du montere mange steder. For eksempel kan den sidde på baby- eller barnesengen, den kan hænge på aktivitetsstativet fra Franck og Fischer eller i uroholderen, som hænger over sengen.

Musiklegetøjet kan vaskes ved 30 grader. Vi anbefaler, sammen med Franck og Fischer, at du vasker svanen skånsomt og let i hånden.

Else svanen fra Franck og Fischer bliver anbefalet til børn fra 0 år.

Loading...
Vent venligst ...