Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

BABYSPYDER AKTIVITETSSTATIV I SORT

699,00 DKK

1-3 dages levering

699,00 DKK

Fra FRANCK & FISCHER. Super flot!

  • Beskrivelse

Aktivitetsstativet BabySpyder fra FRANCK & FISCHER

Det fine aktivitetsstativ BabySpyder er et stativ til de helt små. Aktivitetsstativet Babyspyder kan du sætte op lige der, hvor din baby ligger på sit lune tæppe. Babyspyder sætter du op hen over din baby og så sætter du præcis det legetøj op, som du gerne vil have op i stativet.

Aktivitetsstativet Babyspyder er 60 cm højt og 95 cm bredt. Aktivitetsstativet er helt enkelt bygget op. Det består af tre ben, der mødes i toppen af stativet og lukkes med en kugle dér. Helt enkelt og super nemt at samle og sætte op – og lige så nemt at sætte væk igen. Aktivitetsstativet Babyspyder er derfor genialt at have med på farten hvis man for eksempel skal på ferie eller på besøg hos bedsteforældrene. Aktivitetsstativet Babyspyder er også genialt, hvis ikke man har så meget plads eller hvis man ikke ønsker at have stativet stående fremme. Vips! Og så er det pakket væk – eller sat op! - Se videoen her om hvor nemt man samler den.

 Det er et skønt stativ til små piger og drenge fra danske Franck & Fischer i formstøbt birkefinér. Finéren til BabySpyder er lavet med giftfri lim og træ er malet med miljøvenlig maling. Du kan vælge mellem farverne birk, hvid (miljøvenlig hvidpigmenteret olie) eller sort (miljøvenlig sortpigmenteret olie).

BabySpyder med uendelige muligheder

Babyspyder kan bruges fra 0 år, og du kan skifte legetøjet ud på aktivitetsstativet, så det passer til dit barns udvikling og temperament. BabySpyder sælges uden legetøj og liggeunderlag. Inspiration til både legetøj og underlag finder du også hos os. FRANCK & FISCHER har masser at byde på. Se alt hvad vi har af gode sager fra FRANCK & FISCHER lige her.

Et lunt og blødt underlag og en BabySpyder med legetøj er noget nær den perfekte ”legeplads” for dit barn. Der er noget at kigge på, at gribe ud efter, at føle på, at kigge på og at lytte til. Fantastisk stimulerende for din babys motorik og generelle udvikling, synes vi hos Bischoff Living.

Legetøj og tæppe kan købes, det følger ikke med BabySpyder aktivitetsstativet.   

 
Loading...
Vent venligst ...